חדש

ormayo

New member
דניאל, בקשר ל "לחיות עם הכוח הזה"

אני לא יודע עם התכוונת לזה, אבל במדיטציה לא מצליחים אחרי שעושים פעמיים או שלוש, זה דורש מלא מלא תירגול, זה דורש רוגע נפשי זה דורש חשיבה נקיה זה דורש אהבה לעולם זה דורש יותר ממה שנראה לכולם

אינקה

New member
אני מברך אותך על הגילוי הזה

עד היום נעשה נסיון כאן להציג את הטכניקה הזו כמשהו "קל ופשוט" שמגיעים בה למדיטציה כבר על הנסיון הראשון. סוף סוף מתברר ממקור ראשון שלא היה ביסוס לטענה הזו, וזה חשוב מאוד למנוע הצגה שגוייה של הדברים. לנו הותיקים זה היה ברור תמיד, אך חשוב שכולם ידעו כדי שמתרגלים חדשים לא יטעו בה אלא יוכלו לבחור את הטכניקה שלהם מתוך מידע נכון ומדוייק.

האם מ-י-ש-ה-ו קרא אותי אי פעם

שכתבתי שמגיעים להארה באמצעות המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM) בישיבה אחת של מדיטציה? אבל. גם לא מגיעים בה ל"מדיטציה". וגם אין "נסיון ראשון" או שני או שלישי. כתבתי שלסאמאדהי, לתודעה הטהורה, למוחלט, מגיעים באופן פשוט וקל עם TM, מהפעם הראשונה. מהתרגול הראשון. האם מישהו ראה משהו אחר שכתב מישהו?

אינקה

New member
זה לא משחק מילים?

למה התכוונת כשכתבת קצת יותר למעלה "זה פשוט וקל לחיות עם הכוח הזה?" לא משנה למה התכוונת, אומר לך אור שזה לא כך. יפה ואמיץ מצידו, ואני מנחש שהוא לא ישוטט כאן הרבה בפורום ויפלוט אמיתות מבפנים. אני מניח שמישהו לא מעוניין בזה.

הסבר ל-כ-ל מי שלא הבין

(כך שזה לא יהיה משהו אישי, חלילה.) ובקשה להסבר על מה שאני לא הבנתי. כתבתי על כוח התודעה, שמסוגל בתעופה היוגית של מהרישי, להתגבר על הכוח האדיר שקיים ביקום. כוח הכבידה. שמחזיק מאות מיליארדי גלקסיות ביחד. על כך ענה לי באופן יפהפה 'בדיחה': "...חוץ מזה, שנינו יודעים מהו הכוח החזק ביותר ביקום שמחזיק הכל יחד" אפילו עם פרצוף מחייך. הסבר. מהו אותו כוח אותו מתאר 'בדיחה'? המוחלט. האלוהי. שהוא למעשה לא אחר מאשר כוח התודעה שלנו כשהיא מתנסה במקור שלה. ולכן עניתי: שזה פשוט וקל "לחיות עם הכוח הזה...... כל יום. 24 שעות ביממה" הסבר. מצב של הארה. הסבר מה לא כתבתי. ההתנסות בסאמאדהי. בה זוכה כל מתרגל המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM) מהתרגול הראשון שלו. כתב על כך אור. שזה (הארה, לא ההתנסות בסאמאדהי) לא תהליך מיידי. זה לוקח זמן. זה לא פשוט. הסבר. גם עם זה אני מסכים במאה אחוז. אפילו עם TM אדם לא חי מהמדיטציה ראשונה שלו הארה. זה לוקח זמן. הרבה תירגול. מה הבין אינקה? אני מצטט: "אומר לך אור שזה לא כך. יפה ואמיץ מצידו, ואני מנחש שהוא לא ישוטט כאן הרבה בפורום ויפלוט אמיתות מבפנים. אני מניח שמישהו לא מעוניין בזה". עכשיו אני זקוק להסבר. מה הקשר? וכל זה בלי כל התייחסות אישית.

אינקה

New member
לא משחק מילים?

במילים אפשר ליישב כל דבר, גם מה שלא מתיישב. ומעניין אותי... האם אור קיבל מסר או טלפון להורים?

ormayo

New member
עשר שניות פחות או יותר...

אתה מוזמן לבוא להררית פעם אחת, או לקורס סידיס ולהתרשם...

זה "קצת" מוגזם

בתור מישהו שמתרגל את התעופה היוגית שעתיים כל יום, מזה כמעט 30 שנה, לא ראיתי (ותרגלתי עם עשרות אלפים אנשים שונים), מישהו שנשאר באוויר יותר מעשירית הזמן שציינת.

אינקה

New member
תחזיק אותו על הקרקע דני :)

הילד כבר מתחיל לעוף ספונטאנית...

barak001

New member
יכול להיות

שהם מתרוממים. מדיטציה גורמת לכל מיני תופעות על טבעיות, אז זה לא מפתיע. הבעייה שמ"ט הופכים את זה לכלי שיווקי...

אינקה

New member
אולי מתרגלי המ"ט באמת מתרוממים ../images/Emo2.gif

הם הרי עושים את זה על מזרונים בתנועות עזות למעלה ולמטה בניגוד לכל חוקי הטבע! אומרים שהם גם יודעים לחיות יותר טוב מכולם...

יהודי

חבל שאתה לא מודע למדיטציות שיש לנו היהודים כולם מרחיקים כשבעצם הגורו הכי גדול צחק עלינו ואמר "אתם לא צריכים אותנו לכ יש את כל הכוחות"|סלינק|

תוכל בבקשה לציין איפה מוצאים אותן

מהי מסורת המורים ממנה הגיעו אלינו אותן מדיטציות 'יהודיות'? מיהו זה שאתה מגדיר "הגורו הכי גדול"?

בכל מקום

ישנם היום הרבה מקומות ומורים איתם אפשר ללמוד מדיטציות אנחנו יהודים ואני לא דתיה,אני מדריכה למדיטציות מזה8 שנים אני יודעת שבתורתנו יש את כל מה שהאדם צריך רוצה ושואף כדי להגיע לשקט האמיתי אין גורו הכי גדול-יש אלוהים אחד אליו תוכל לפנות בכל זמן אשר תרצה יש מורים טובים שבגדולתם הם טובים בהדרכה אבל אל נשכח את תורתנו כי תורות אחרות נקראות עבודה זרה בהצלחה ובאהבה

כי...

בוא נגדיל ראש ונראה....? הם לא עובדים על מידת הכעסים הם לא עובדים על מידת הסבלנות הם לא עובדים על מידת ההקשבה הם לא עובדים על אהבה עצמית להמשיך?????????? לסיכום רע להם כי כל אלה הגורמים הכי גדולים למחלות רעות ואף סופניות אור ואהבה

למעלה