חדש

word life CG

New member
חדש

היי אני חדש אני גר בניו-יורק ואני אוהב את אמינם כבר משהו כמו 3 שנים אממ... מה עוד לספר על עצמי? יש לי את כל הדיסקים של אמ' בגירסת Clean וגרסת Explicit... כולל את Curtian call ואני חייב להגיד שFACK וShake that פשוט מעולים

bshady

New member
מה עוד לספר?

בן כמה אתה? היית בהופעות? היית בבניין של שיידי רקורדס? יש לך בגדים של שיידי אל טי די? אתה מדבר אנגלית טוב? אתה נראה טוב? איפה בניו יורק אתה גר? יש לך מקום בדירה? אני מחפשת אצל מי לגור בארה"ב! חתונה זאת אפשרות מצויינת..!!!

word life CG

New member
אוקיי...

בן כמה אתה? 16 היית בהופעות? לא... אבל בהופעה הבאה אני הולך היית בבניין של שיידי רקורדס? לא יש לך בגדים של שיידי אל טי די? יש לי T-shirt אחת אתה מדבר אנגלית טוב? כן אתה נראה טוב? לא ממש... איפה בניו יורק אתה גר? אני מעדיף לא לחשוף פרטים אישיים בנתיים יש לך מקום בדירה? איזה דירה? בקושי חדר יש לי
וחתונה לא בא לי טוב עכשיו כי יש לי חברה

Magi¢ Girl

New member
הממ אולי שכחת את הדבר הכי חשוב?

מה השם שלך בנאדם??
וברוך הבא לפורומינו הקט...
אתה הבנאדם היחיד (אני חושבת) פה בפורום מחו"ל... אז כבוד!
יש לך גם את כל ה-DVDים של אמינם??...
אתה נולדת בניו יורק או שעברת מהארץ?? אני גל, 16...

word life CG

New member
אם אולי בנתיים תמצאו לי שם

אני שונא להגיד את השם שלי... ואני מעדיף להישאר ****

Lil M

New member
welcome bro!../images/Emo24.gif

אני מייקי
אני בת 16 ואני מאאאאגניבה טילים אז תזהר!(מוחעחעחעעחחע) בזמני הפנוי אני מתכננת להשתלט על העולם... הממ אולי עוד כמה שנים נפגש בניו יורק.. זה היעד שלי חחחח להמשיך שם לרקוד:) היפ האפ מאדאפאקאאססס

Magi¢ Girl

New member
סתם שאלה לא קשורה..

את נוסעת אולי להופעה של מוקי בזאפאא ביום חמישי?...

Lil M

New member
קיבלתי כרטיס חינם אבל כנראה שלא

יש לי הופעה בחולון..

angela12

New member
מממ...

אני חושבת על אזורים גדולים בחולון שבהם אתם אלולים להופיע ומתחוור לי שאין כאלו

Lil M

New member
חחחחחחחחחחחח

היום זה במילא הצגת ילדים מעפנה=] שונאת לעשות אותה אבל מכריחים אותי P.S צחי נוי הומוווווווווווווווווווווווווווווווווווו

word life CG

New member
חח את באמת נשמעת מגניבה...

אבל התחביב שלך עולה על שלי.... אני כבר השטלתי על העולם... או לפחות על ניו-יורק!!! נראה אותך תופסת את המקום שלי!! מואהאהאהאהאהאהאה

Lil M

New member
חכה חכה ניו יורק תהיה שלי!! כולכם

שלי!! אני אשלוט בכם!!!!!!!!!!!!! מועחעחעחעחעחעחעח גלי תגידי להם יא מאגניבה!

®NuLy®

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי (יש כן עוד הרבה
) בת 15 וחצי! ובנאדם אני פשוט מקנא בך
גם אני רוצה ניו-יורק!!!! בכל מקרה השתלבות נעימה

Lil M

New member
גליייי!!!!!!!!

אני יושבת בשבע ורבע באוטובוס לתומי. עוד שניה נרדמת ..ואז... (טה דה דאאאאאאאאאם) עולה ילדה אחת שבאמת מצדיקה תתאוריה שלכל בנאדם יש אח תאום איפושהו!! זה בווווווווווווווווווווווול את! אמא אבא ודודה מרים זההה מפחידדד!!!!!!!!!! אאעעההעעועוההה!!

למעלה