חדש.

shujiko

New member
חדש.

התחלתי לראות לפני כמה ימים את הסדרה,פשוט מדהים. תהיתי עם למישהו יש את הפרקים מוקלטים\DVD\פרקים על החשב או על דיסקים ,משהו שהוא לא בטלויזיה? די מבאס לראות מסוף עונה.

Lost Lullaby

New member
ברוך הבא:]

לי אין כלום, אבל ידוע לי שיצא DVD לעונה הראשונה של הסדרה. חוץ מזה, ניתן להשיג הכל אני מניחה, בדרכים לא כשרות במיוחד באינטרנט

shujiko

New member
שאלה

הDVD בעברית? ואין באינטרנט. כאילו,יש,אבל חלק אין,חלק יש,בקיצור אין את הכל. :|

shujiko

New member
אגב,

עם למישהו יש פרקים מוקלטים,תוך זמן קצר אני מכין DVD בלעדי לפורום עם כתוביות בעברית מובנות
.

shujiko

New member
את יכולה להקליט?

ואז פשוט לשלוח\להעביר למחשב\להעביר שורות\לצלם וכו וכו. ואני כבר ידאג להכין את התרגום :) ובסוף אני אני אפיץ את כל 2 העונות עם תרגום עברי מובנה
(או כל פעם חלק חלק...) אין לי בעיה להשיג שרת במיוחד לפורום

didi1309

New member
נצל"ש..

גם אני חדשה..=] התאהבתי בסדרה לאט לאט.. ועכשיו אני כבר ממש מכורה- חבל שנזכרתי בסוף העונה.. אבל הבנתי שיש שידורים חוזרים! (פיו..
) עוד משהו- הבנתי גם שיש דיוידי של העונה הראשונה.. ושאלתי היא: באיזו עונה אנחנו נמצאים? (העונה שנגמרה עכשיו) וגם- לאיזו עונה יש דירוים חוזרים?

didi1309

New member
אה הבנתי..

והעונה שנגמרה עכשיו היא העונה השנייה או הראשונה? ועוד דבר אחרון- אפשר לקבל שעות מדוייקות של השידורים?..

Lost Lullaby

New member
השניה נגמרה

השידורים החוזרםי משודרים מדי יום ב16:50 אם אני לא טועה

didi1309

New member
נראה לי אבל שאת טועה..

כי הפרק היום היה כבר המשך לפרק של הסיום עונה.. אז או שזה עונה שלישית או שהקודמת הייתה עונה ראשונה..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבפרקים שמשודרים ב5... זה העונה

הראשונה... אני לא ממש עוקבת עכשיו, כי כבר ראיתי... אבל אם נגמרה עונה והתחילה חדשה.. אז נגמרה הראשונה והתחילה השניה
באסה.. רציתי לראות ת'פרק האחרון של עונה ראשונה://

למעלה