חדש!!

sok777

New member
חדש!!

היי אני סער עברבן בן 14 וחצי. אני גר בצפון ואני מת על מוסיקה, אני מנגן על גיטרה בערך 3 שנים ויש לי חשמלית [פנדר סטראקטוקסטר אמריקאית] ואני גם מאוד אוהב לשמוע מוסיקה, רוק ובעיקר רוק אלטרנטיבי, אואזיס היא הלהקה שאני הכי אוהב ואני פשוט לא מאמין שפספסתי את הפורום הזה!! אני עדיין בשוק מזה! חיפשתי פה ולא מצאתי.. מוזר.. בכל מקרה אני אוהב מאוד את אואסיס, פינד פלויד, יוני בלוך, מוניקה סקס, דרייק בל, דיפ פרפל, רדיו הד, נירוונה, בלייר, אביב גפן ועוד כל מיני שקצת פחות כמו- אריק קלפטון, יזהר אשדות, פרנץ פרדיננד, וייזר, דה וייט סטריפס, דה שינס, פיקסיז וכל מיני.. אגב, אני גם כותב מילים לשירים ומלחין ואני גם מקליט אותם ואני שר ומנגן בהם.. אז אם בא לכם לשמוע יש לי דפיוצר בבמה חדשה והוספתי קישור למטה.. אז אני נראה לי הולך לחרוש פה בפורום כי אני פשוט חולה על אואזיס אז תכירו לי אתכם ואני מקווה שאתם נחמדים ושיהיה סבבה:) :) סער

sok777

New member
אהה כן שכחתי..

שיש לי רק דיסק אחד שלהם.. האחרון.. Don't Belive The Truth קניתי אותו בקיץ [בחופש הגדול] שהייתי בארגנטינה [כןכן הגעתי עד לשם], זה עלה לי בשקלים בערך 35 שקל או 40 וזה מקורי, באמת שמקורי. וסתם בא לי להגיד שאני גאה בעצמי כי אני זוכר את האקורדים של LIVE FOREVER בע"פ. [וקיבלתי 85 במבחן באנגלית! ואין לי שמץ מה הקשר בא לי להתגאות בעצמי].

sok777

New member
הוהו

איך יכולתי להפקיר ככה את רד הוא ואת ברי סחרוף ששכחתי אותם? חחח שכחתי די הרבה.. האם תסלחו לי?

היי סער!

ברוך הבא [: אואזיס הם באמת קול! [: וגמני אוהבת הכי הכי את אואזיס וברי סחרוף! תהנה כאן בפורום... אני אורית

sok777

New member
היי אורית!

תודה שהיית נחמדה והגבת.. נראה לי יהיה ממש סבבה. וכן ברי סחרוף ואואזיס באמת גאונים...

orari

New member
אחלה מוזיקה אתה אוהב

רק שכותבים בלאר, ולא בלייר... ברוך הבא..

sok777

New member
חחחחחחח

תודה אבל זה באנגלית וכאילו אי אפשר בדיוק לדעת איך לכתוב.. אני מסכים איתך שבלאר זה נשמע טוב יותר.. פאק אולי זה ישמע ממש חנוני אבל זה בלאר יענו עם צירה [אני לא חנון! באמת שלא!] מתחת לא'.. חבר שלי הכיר לי אותם ואת THE CURE, זאת אומרת הכרתי את BLUR כשSONG 2 התפרסם במשחק "פיפא" ואז ממש אהבתי אותו והוא הביא לי דיסק שלהם [פארק לייף, אחלה דיסק] ואני עכשיו מאוד אוהב ת'סגנון שלהם. אני שמח שעוד מישהו מסכים איתי בעניין הרוק אלטרנטיבי..:) טוב אני זז לשיעור גיטרה.. נדבר אח"כ.. [למדתי שבוע שעבר את ANOTHER BRICK IN THE WALL, שיר קל ומומלץ!! אם תרצו אני אעלה אקורדים]. סער

פיפא זה של הכדורל לא?

(אם זה כן...) בדיוק אתמול אח שלי שיחק בפיפא החדש ויש שם את LYLA מהדיסק החדש, דפקתי התלהבות כששמעתי את זה!!!(מובן שהוא ירד עליי) בכל מקרה...יאפ האקורדים של זה ממש קלים [: כמה זמןא תה כבר לומד על גיטרה?

sok777

New member
כתבתי נראה לי:S

אני לומד 3 שנים גיטרה וכן יש לי פיפ"א חדשה ויש שם את LYLA כמובן שכל פעם שיש את זה אני מחכה עד שזה יסתיים.. שיר טוב
ד"ש לאח שלך..

L i l A L o

New member
חח אתה נשמע לי איש מגניב^^

וולקאם. תהנה ומזל"ט על הציון באנגליתP:

YOasis

New member
ברוך הבא!!!

אתה נשמע אחלה של בן אדם... אני יונת, נייס טו מיט יו :) יש לך אחלה טעם במוזיקה... שמעתי את MADE IN סין שלך ואת ריח גשם ... נשמע אחלה! אתה מוכשר :p הלחן יפה, המילים חמודות, במיוחד במיוצר בסין- ממש אהבתי! יש עתיד ;) כיף לך שאתה לומד 3 שנים... אני מנגנת רק 3 שנים ואני מתה להתקדם... סחתין על ליב4אבר והציון באנגלית!

sok777

New member
חחח תודה רבה!!

ואיי אתם אנשים ממש נחמדים ידעתם? תודה על כל המחמאות.. הרבה זמן כבר אף אחד לא גרם לי להסמיק.. אני אשמח עם תשמעי עוד שירים ואני שמח שאהבת:) בקשר לציון באנגלית סתם התגאתי בעצמי אני לא כזה שוויצר באמת.. ואני שמח שאתם מסכימים איתי בעניין המוזיקה. אנשים טובים שכמוכם
שתדעו אתם אחד הדברים הכי טובים שקרו לי [אתם והפורום] סער:)

sok777

New member
חח תודה:)

ואיי אתם אנשים ממש נחמדים ידעתם? ממש קיוויתי שזה יהיה פורום מושלם וזה באמת מושלם:) תודה רבה על הכל.. אף אחד כבר הרבה זמן לא גרם לי להסמיק ככה.. תודה על כל המחמאות ואני שמח שאהבת את השירים ואני אשמח אם תשמעי עוד:) בקשר לציון באנגלית, סתם הייתי גאה אני לא באמת שוויצר כזה.. בקשר לנגינה.. תתמידי הרבה ותלמדי גם:) אני תמיד מוכן לעזור:) אני שמח שאתם מסכימים איתי בעניין המוזיקה ושתדעו שאתם אחד הדברים הכי טובים שקרו לי [אתם והפורום הנהדר הזה]. הרבה תודה:)
סער [אני מקווה שזה לא עשה דאבל פוסט כי כתבתי את זה קודם וזה כתב "חלה טעות" אז אני מקווה שזה לא שלח פעמיים..בפעם הקודמת כתבתי יותר ועכשיו שכחתי חלק:(].

למעלה