חדש :>

• פותח הנושא herN
  • פורסם בתאריך

herN

New member
חדש :>

היי כולם... לפני שנה וקצת שמעתי על הסיפור של חלומות צלולים ובגלל שאני זוכר חלום פעם בחודשיים התחלתי לכתוב יומן חלומות ואחרי שבוע הפסקתי.... היום מצאתי אותו והחלטתי לחזור ולנסות..... עכשיו מצאתי בין השאר שכתבתי על חלום שהייתי בטוח שהוא חלום צלול, אבל במחשבה לאחור, אני שואל את עצמי אם אולי כל כך רציתי חלום צלול שפשוט חלמתי שאני חולם חלום צלול? בכל מקרה למישהו יש טכניקות מעניינות שיעזרו לי ? :>

pilpelmemule

New member
חחח גם לי הייתה את המחשבה הזאת

היו לי שני חצלולים.. אבל רק אחד שבאמת עשיתי בו משהו.. למרות שגם בו לא היה משהו מיוחד.. אממ.. גם אני חשבתי ככה.. אין לי מושג.. באמת. תחזור לנסות.. זה מאוד עוזר.. התחלתי מאיזה 2 פרטים לחלום [אם זכרתי] והגעתי לאיזה חצי עמוד על חלום.. ולפעמים אני זוכרת שניים..

../images/Emo140.gifאה כן..

גם לי זה קרה שחלמתי שחצללתי..
אבל זה אמור להיות חצלול ברמה של מודעות ממש נמוכה שנעלמת תוך רגע
... מציעה שתעשה בדיקות מציאות.. עוזר .. ממש עוזר..

herN

New member
אוקיי נעשה בדיקות...

האם אני חולם ? יכול להיות ? :O בכל מקרה היום בבוקר הצלחתי לזכור 2 חלומות יחסית גדולים ועוד אחד בצורה מעורפלת!!! זה מעולה בשבילי! אבל כמו טיפש לא רשמתי את זה... אבל לפחות חזרתי עליהם טוב טוב בראש

silverhawk

New member
אהלן!

ברוך הבא לפורום
כפי שענו לך, מדובר כנראה בחלום צלול בעל מודעות מאוד נמוכה, אך זה גם משהו...
בנוגע לטכניקות. כמה חלומות בממוצע אתה זוכר בלילה? תעבוד על בדיקות מציאות ותקרא על השיטות להגברת הצלילות. מעבר לזה, אתה מוזמן לנסות את אחת מן השיטות המתקדמות כגון ווילד או מילד.

herN

New member
תודה :>

כמו שאמרתי... בדרך כלל יוצא לי לזכור חלום פעם בחודש חודשיים.. אבל אתמול בלילה התאמצתי וזכרתי שני חלומות ועוד קטע קצרצר של כמה שניות מעוד אחד..... איפה ניתן לקרוא על שיטות להגברת צלילות? ווילד אני מכיר - האמת זה מפחיד כי שמעתי שאפשר להגיע למצב שאי אפשר לזוז.... אבל על מילד לא שמעתי - מה זה?

herN

New member
אוקיי שאלה

קראתי על מילד ועל העין השלישית - נשמע מאוד מעניין! אתם ממליצים לי לנסות העין השלישית? בכל מקרה שאלה בקשר למילד - כתבו שאני צריך להתעורר בלילה אחרי כמה שעות, כשאני זוכר חלום אחד מהלילה, להיות ערני שעה, לחזור לישון, וכשאני הולך לישון לנסות לדמיין את עצמי שוב באותו חלום, רק שהפעם אני מגלה שאני חולם ומפנים את זה.... אז הבנתי עד לפה אבל יש לי שתי שאלות: א. כמה זמן אני צריך להגיד את זה לעצמי? עד שאני נרדם או מספיק כמה פעמים? ב. אני יכול להשתמש בחלום שאני זוכר מאתמול או חייב חלום מאותו הלילה?

sh00sha

New member
אוקי תשובה

קודם כל ברוכים הבאים לפורום ואני באמת מאחלת לך בהצלחה... דבר שנילא הספקתי לקרוא איפה אתה עומד אבל אני מקווה שלפני שאתה פונה לטכניקות המתקדמות עברת את שלבי יומן החלומות ובדיקות המציאות. אחרת אחוזי ההצלחה נמוכים. בנוגע לעין השלישית. זו שיטה שכמובן שנויה במחלוקת אבל לרבים היא עובדת אז אני ממליצה פשוט בכל שיטה מתקדמת פשוט לשלב את העחן השלישית בכל שיטה או אפילו כל לילה שאתה זוכר. אין בכך שום רע וזה יכול רק להועיל. בנוגע למילד, ברור שכמה שאתה חוזר ומדמיין את עצמך מגלה שאתה חולם עולים הסיכויים שזה יקרה. עדיף חלום טרי, מאותו ליליה, מישהו אמר שזה יותר טוב כיוון שאתה זוכר אותו טוב. אני מקווה שתצליח ותחצלל!

silverhawk

New member
תשובה

אם אתה זוכר רק חלום בחודש+, זה די סיזיפי לנסות מילד (מכיוון שהיא דורשת זיכרון חלומות). ובכלל, גם אם תצליח לחצלל, מה הטעם אם לא תזכור זאת בבוקר? אני ממליץ לך לעבוד על יומן חלומות לשבוע-שבועיים, עד שתגיע למצב של לפחות חלום-שניים בלילה (ותאמין לי, זה יקרה במהרה). בנוגע לעין השלישית, במידה ומצליחים לבצע אותה היא יעילה ביותר, אך עם זאת גם קשה מאוד. לי אישית היא גרמה כאבי ראש וויתרתי די מהר, עם זאת אתה בהחלט מוזמן לנסות. ובנוגע לשאלותך - א) לא מדובר בלהגיד לעצמך משהו, אלא בלדמיין את עצמך באותה הסצנה. בשלב מסויים אתה פשוט תמצא את עצמך בתוכה (זה עשוי לקחת זמן די רב בהתחלה...). ב) רצוי להשתמש בחלום ממנו התעוררת (סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר), אך במידה ואתה לא זוכר שום חלום, ניתן להשתמש גם בחלום ישן.

למעלה