ברוך הבא
פ פ י צ ו צ י ה New member 8/8/05 #5 ../images/Emo9.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
W wildgirl1 New member 8/8/05 #17 כיף להיות עם רישיון ושאין יותר למד לכול החיים (בתקווה שלא נעשה שום עברות תנועה קשות בשביל שישללו את הרישיון) ולא משנה עם יש או אין מלווה!
כיף להיות עם רישיון ושאין יותר למד לכול החיים (בתקווה שלא נעשה שום עברות תנועה קשות בשביל שישללו את הרישיון) ולא משנה עם יש או אין מלווה!
T the last anigma New member 9/8/05 #36 לי לא היתה בעיה עם הלמד על האוטו... היתה לי בעיה עם הריטואל הקבוע של לשלם בכל פעם שיוצאים מהאוטו.................. עוד 9 ימים נגמר לי המלווה.... 9 ימים ארוכיייייייייייייים...!
לי לא היתה בעיה עם הלמד על האוטו... היתה לי בעיה עם הריטואל הקבוע של לשלם בכל פעם שיוצאים מהאוטו.................. עוד 9 ימים נגמר לי המלווה.... 9 ימים ארוכיייייייייייייים...!
D dreamgirl21 New member 8/8/05 #16 ברוך הבא../images/Emo24.gif איך למצוא עבודה אתה שואל? תחכה עד לתחילת ספטמבר........אז חצי מהמשרות התפוסות יתפנו
ברוך הבא../images/Emo24.gif איך למצוא עבודה אתה שואל? תחכה עד לתחילת ספטמבר........אז חצי מהמשרות התפוסות יתפנו
L lihi r New member 9/8/05 #37 ברוך הבא ../images/Emo24.gif גם אני עדיין בת 17 יש לי יום הולדת ב-24/9 ובקשר למציאת עבודה אני באותה בעיה והחתלטי לחכות לספטמבר אז יהיה הרבה יותר קל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif גם אני עדיין בת 17 יש לי יום הולדת ב-24/9 ובקשר למציאת עבודה אני באותה בעיה והחתלטי לחכות לספטמבר אז יהיה הרבה יותר קל