חדש

• פותח הנושא ysph
  • פורסם בתאריך

ysph

New member
חדש

היי חדש כאן ופעם ראשונה כותב.אהבתם המשך יבוא.ולא אז 1 2 3 ניסיון. יצאנו מהזקוזי כשרק חלוקים לגופינו.יצאנו לסלון מחייכים ומגרגרים.היצמדתי נשיקה לשפתיה.והישכבתי אותה לאורך המיני ספה. כאשר ישבנה על מיסעד הספה.וגופה מונך לאורך הספה למטה. איזה גוף איזה נוף ניגלה לעייני כאשר שכבה למולי .עם חלוק פתוח.ואגנה מורם אל על.ופלומת שערה בחיבור הרגליים. איזה רגליים .לא ניגמרות. תפסתי רגל אחת והנפתי אותה אל על. העברתי לשון לאורך כף רגלה.והיכנסתי את הבוהן לפי לליקוק ומציצה איטית וממושכת. קולות הימהום נישמעו מפיה. אך אני הימשכתי אצבע,אצבע.ואז עברתי לרגל השניה. שקיבלה בדיוק את אותו טיפול. ואז לאט לאט גלשתי עם שפתי לאורך רגלה. עד שהגעתי לפיתחה הרטוב ומריח ריח מהמם .מדבש מיציה. שהמתין לי בגובה המותניים ירדתי על בירכיי והיתחלתי ללקק,לינשוף,ולינגוס את בשרה הרך עדיין מיבחוץ בילבד. הגניחות והנעקות הרמות ותזוזת כל גופה עם הלחץ של רגליה על אוזניי הסבירו ליהיטב את מצבה. לא הירפתי והימשכתי לטפל בה מבחוץ.עד אשר היא היתפוצצה לי בפנים. איזה גמירה,איזה גל של נוזלים מילא אותי. ההיתכווצויות,הגניחות,והדחיפות של אגנה לתוך פניי היה משהו בילתי נשלט. אהבתם המשך יבוא.

bugbuster

New member
שלום ysph וברוך הבא

הנה עשית את הצעד של כתיבה. תמשיך, תמשיך, לא רק בגלל מה שכן או לא יגיבו לך.

למעלה