חדש שלום אני חדש פה ואני התאכזבתי לשמוע שהעונה החדשה תפתח רק ביולי איזה באסה
T totti15 New member 17/1/05 #1 חדש שלום אני חדש פה ואני התאכזבתי לשמוע שהעונה החדשה תפתח רק ביולי איזה באסה
T totti15 New member 17/1/05 #3 לתיקון ממידע בדוק שמי שלא מאמין שיקרה את הקישור הבא ויהיה בהלם כמוני http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=76898&catId=2
לתיקון ממידע בדוק שמי שלא מאמין שיקרה את הקישור הבא ויהיה בהלם כמוני http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=76898&catId=2
S sapirr1 New member 17/1/05 #4 מה יולי????? ודרך אגב גם אני חדשה! וכיף פה מאוד מאוד מאוד... תהנה..יש פה אנשים מקסימים! (כרגע אני מכירה את מורן והיא מקסימה!!!!) היא עיבה לי חתימה שחבל לכם על הזמן!..חחח חולה עלייך מורן! חוץ מזה מי אמר לך שהצילומים יהיו רק ביולי????????????????
מה יולי????? ודרך אגב גם אני חדשה! וכיף פה מאוד מאוד מאוד... תהנה..יש פה אנשים מקסימים! (כרגע אני מכירה את מורן והיא מקסימה!!!!) היא עיבה לי חתימה שחבל לכם על הזמן!..חחח חולה עלייך מורן! חוץ מזה מי אמר לך שהצילומים יהיו רק ביולי????????????????
C CaMi המושלמת New member 17/1/05 #5 ../images/Emo86.gifברוך והבא והיא לא ביולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T totti15 New member 17/1/05 #6 טוב אוקייי אם אתם אומרים אבל לפי מה שכתוב בכתבה שהבאתי זה בקיץ כי עולה המהדורה המוקדמת של ערוץ 2 תקראו ותגיבו זה לא אני כתבתי זה מקור רשמי
טוב אוקייי אם אתם אומרים אבל לפי מה שכתוב בכתבה שהבאתי זה בקיץ כי עולה המהדורה המוקדמת של ערוץ 2 תקראו ותגיבו זה לא אני כתבתי זה מקור רשמי
C CaMi המושלמת New member 17/1/05 #7 ../images/Emo86.gifלאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif לא רוצההההה
כ כפרה על אגם New member 17/1/05 #8 ברוךך הבאא../images/Emo24.gif אני מיכל תהנה לךך התמכרות נעיממהה אה ובקשר לכתבה.. קראתי.. .. מוזררר אבל בכל זאת אולי הם סתם המציאו כי מכל מקום אפשרי אומרים שזה יהיה בסוף החודש או תחילת חודש הבא
ברוךך הבאא../images/Emo24.gif אני מיכל תהנה לךך התמכרות נעיממהה אה ובקשר לכתבה.. קראתי.. .. מוזררר אבל בכל זאת אולי הם סתם המציאו כי מכל מקום אפשרי אומרים שזה יהיה בסוף החודש או תחילת חודש הבא
מ מור268 New member 17/1/05 #9 ../images/Emo113.gifברוך הבא אני מור תהנה../images/Emo70.gif נראה לי שהכתבה הזאת זה סתם שטות כולם אומרים שזה מתחיל בסוף החודש אולי הם יתבלבלו והיכוונו לעונה רביעית
../images/Emo113.gifברוך הבא אני מור תהנה../images/Emo70.gif נראה לי שהכתבה הזאת זה סתם שטות כולם אומרים שזה מתחיל בסוף החודש אולי הם יתבלבלו והיכוונו לעונה רביעית