חדש

חדש

חדש בקומונות תפוז יש שם קומונה שנקראת חזנות במיטבה מי שיש לו מה להביע בעניני חזנות וחזנים מוזמן לעשות זאת שם (ואיש הרוח (והערכים) אני מקווה שאתה לא כועס עלי כי אני חדש כאן) גלישה מהנה

BobMarly

New member
אני מעוניין

לכתוב בהמשך כאן בפורום ולפתח דיון בנושא חזנות ומוסיקת כלייזמר. השאלה שלך דווקא נתנה לי טריגר לעניין. אבל כשיהיה קצת יותר פנאי.

BobMarly

New member
לאור

העובדה שאני רוצה להתמקד בכליזמר ולא בחזנות, אז אני אכתוב כאן. הרעיון הוא מה להביא למוסיקת כליזמר מחזנות ומה זה עושה לנו מאזיני מוסיקת כליזמר (אלה שאוהבים חזנות ואלה שלא).

BobMarly

New member
אני אשמח

אם תיידע את חברי הקומונה כשההודעה תהיה מוכנה ואז אם הם מעוניינים הם גם יגיבו.

נשמח ר' בוב

אם תכתוב בעניין

למה לכעוס?:)

אני מעתיק לך את כללי הפורום: בסיעתא דשמיא ראשית ברוכים הבאים ``מעולם לא ביקש הרבי לנגן ניגון אלא להגיד ניגון``. הכליזמר מביע בנגינתו רגש, שמחה, לעיתים עצבות. במהלך השוטטות שלי ברשת נתקלתי בפורומים שעוסקים בכל סוגי המוזיקה, בפורום שדן במוזיקת הכליזמרים עוד לא נתקלתי. פעם חשבתי לעצמי שסוג המוזיקה הזאת נוגע לליבם של מעטים, בפסטיבלים שהשתתפתי בהם בשנים האחרונות ראיתי שהדבר לא נכון. כבן למשפחה ותיקה בצפת, אני משתדל להמשיך את מסורת הכליזמרים הארצישראלית ולשחזר את הניגונים הנפלאים שנשמעו במשך דורות רבים בסמטאות צפת. ברשותי גם אולפן הקלטות ביתי שבו אני מפיק את הקלטות שלי. ניתן יהיה גם להתפרמם בענייני הקלטות מיקסים אפקטים וכדומה תמיד שלכם, איש הרוח =-------------------------------------------------------------------= אפשר בהחלט לפרסם קומונה שקשורה למוזיקה או חזנות. שיהיה בהצלחה!

מאיר99

New member
נראה לי איש הרוח שזה החוזק של הפורו

הפורום שאתה מקבל בסבר פנים יפות כל אדם ואז השפע מספיק לכולם !!!

../images/Emo140.gif

אין שום סיבה שבעולם שלא נקבל בפורום שלנו גולשים חדשים בשמחה ובסבר פנים יפות

למעלה