חדש...

MooN aka asdfgh

New member
חדש...

בוקר טוב לכולם! אני מתנדב (מע"ר) חדש יחסית במד"א נתניה... אם יש פה עוד מתנדבים ממד"א נתניה (אולי אפילו כאלה שהיו באיבטוח אתמול בוינגייט), אשמח לשמוע!

MooN aka asdfgh

New member
ושאלה:

כיום אני מע"ר, אבל אני בטוח שאחרי גיל 18 ארצה להיות חובש, איפה אני יכול להתחיל ללמוד (תאוריה בלבד) את מה שלומדים בקורס חובשים? אודה לכם אם תמליצו לי על ספרים וכד'...

ברוך הבא לפורום שלנו

היות ואני לא מתנדב במד"א אז אין לי מושג נשאיר תתשובות פה לחבר'ה

ברוך הבא!

טוב ספרות מומלצת: הספר עזרה ראשונה להצלת חיים של אילן ישועה, אומנם קצת ישן והרבה מהטיפול כבר לא בתקן אבל פיזיולוגיה, אנטומיה ופתופיזיולוגיה מוסברים מצויין, אפשר למצוא אותו בספריות השונות. "לגעת בחיים" ספר בהוצאת מד"א, ספר מצויין אי אפשר לרכוש אותו למיטב ידיעתי אבל אני בטוחה שאם תבקש ממדריכים מהמחזור האחרון בתחנה שלך הם ישאילו לך אותו הספר של הקורס נהגים נחמד אני בטוחה שנהג אחד או שניים יסכים להשאיל לך. הספר הגוף ותפקודו להבנה יותר מעמיקה של האנטומיה והפזיולוגיה. אם אתה בקשר טוב עם פאראמדיק או שניים או שיש בידך להשיג אז יש ספר של PHTLS נורא נחמד שאני בימים אלו אף קוראת, הוא באנגלית אבל מעניין מאוד ומעשיר רבות את הידע... תהנה ובהצלחה!

MooN aka asdfgh

New member
ביררתי

1. שאלתי ובקרוב אני אשאיל ממישהו ספר של קורס נהגים-חובשים!
2. ביררתי בקשר לספר, ומסתבר שהוא די יקר (125 ש"ח), אז בינתיים אני אסתפק בספר של הקורס! תודה!!!

תפנה למדריכים

מהתחנה שלך שהיו בקורס המדריכים האחרון (הכוונה לנוער) קיבלנו את הספר בחינם ואני מניחה שאחד או שניים יסכימו להשאיל לך....

BiAAcH

New member
היי...

אני גם ממד"א נתניה, גיא נוימן, מי אתה?

למעלה