חדש...

bendety

New member
חדש...

שלום אני עובר מרכב מרובע גלגלים לדו"ג (עם הגבלה ל-50 סמ"ק). אני מתלבט בין כמה אופנועים (לא קטנועים): אפריליה RS 50 דרבי רפליקה סוזוקי MXK ימהה DT מבחינת ביצועים, אני יודע שכולם קרובים בכ"ס ובמומנט, אבל ההתלבטות שלי היא יכולת כניסה לשטח או יכולת כביש (עד כמה שאפשר עם מנוע 50 סמ"ק...) האם האפריליה\דרבי מסוגל להשכבות ולבלימות מאסיביות? תודה על העזרה. (שדון אתה אולי מזהה את השם...פורום רכב ב"נענע"
)

bendety

New member
סליחה לא ראיתי שההודעה האחרונה שלי

בנושא התקבלה, חיפשתי אותה... תודה לעונה.

bendety

New member
חחחחחחחחחחחחח..... כן...

בורות של חדש בתחום עם זכרון של פנטיום 1 מלפני הספירה...(חוץ מזה בוקר עכשיו..)

bendety

New member
לא בטוח בתקציב, הכי חשוב האיכות של

הכלי, אני מתחיל לעבוד עוד מעט במשלוחים, אני מוכן לחכות חודשיים (שתי משכורות-עד 10K+-)

אממ אני הייתי הולך בכיוון

בכיוון של DT או TS אומנם לא הזכרת טי אס אבל רק שתדע זה אחלה אופנוע,2 האופנועים האלה,הם ה50 קרוס הכי נמכרים היום בשוק,שתיהם אמינים וטובים,הדיטי נחשב יותר מהיר מהטי אס בגלל שהוא יותר קטן וקל,אבל אחלה אופנוע וזה מה שהייתי הולך עליו

לא זה איקס

זה האיקס שהיה לי והוא היה במצב חבל על הזמן חדש,ויש אפשרות למצוא טי אסים היום לא שחוטים אצלנו באיזור יש כמה כאלה פשוט צריך לחפש וטי אס הוא מאוד אמין אם אתה לא יודע אני בכל "הרכיבות" כמה שאפשר עם 50 סמק הייתי נוסע עם פול גז ומה לא הייתי עושה איתו קופץ במסלול מוטוקרוס ,השקעתי 90 שקל על רפידות ברקס חדשות,שקניתי לא היה בכלל.. אז זהו,קיצר די טי וטי אס זה הדילמה..ף :)

OfendeR

New member
אח שלי על מה אתה מדבר?

טי אס נמנה בין הכלים הכי נמכרים היום בשוק?? לא נראה לי. היום, מצב הכלים הללו הם לא כמו פעם. איך נקרא להם בפשטות? שחוטים. נדיר למצוא טי אס דבליו במצב ראוי לרכיבה, שלא נדבר על דגם הסוזוקי מקורר האוויר - הטי אס איקס. די טי אכן אמין, והשוק שלו פורח יחסית אצלנו. החסרון (או היתרון - תלוי) בו הוא הגודל (לא נזכיר כרגע חסרונות אחרים בתחום יכולות השטח שלו) אך שוב, אם אתה קטן פיזית - אחלה כלי. באמת. ונחזור לדילמה המקורית - את שאלת הפרקטיות והשימושיות כדאי שתשאל רק את עצמך מה אתה מעדיף. תמיד טוב שיהיה לך כלי בעלי יכולות דו שימושיות, כלומר כביש ושטח. אבל הכל תלוי כמובן. האם אתה גר בסביבה בה יש שטחים שבהם תוכל לרכב בתדירות? אם כן - אז למה לא אופנוע שטח. אפילו עדיף, ולא רק בגלל השימושיות אלא הבטיחות. אופנוע שטח גבוהה יותר מאופנוע כביש כדוגמת הג'י פי אר, תנוחת הרכיבה בו זקופה ושדה הראיה רחב יותר. בטיחותי. אבל הכל תלוי בהעדפות שלך. רק תזכור שאין ממש הבדלים מבחינת מהירות בין אופנועי שטח לבין "רפליקות מירוץ קצוניות" כדוגמת האפריליה והדרבי החתיכים. שיהיה בהצלחה. אם יש שאלות, אני כאן.

OfendeR

New member
אופס, התגובה הועלתה ע"י שם

המשתמש של אחי, אופיר. אני כמובן בנדיטון. מאיר.

bendety

New member
תודה רבה

אני גר בראשל"צ ויש פה לא מעט שטח לרכיבה, הבעיה היא המנוע הקטן... אגב אכן אני קטן פיזית (ופה נכנסת ההערה "אבל יש לי @## ענק" סליחה למען האגו..) והDT יתאים לי כי אני אוהב כלים קטנים וקלים, הבעיה היא שאני גם אוהב להשכיב... אגב יש לי נסיון בתחרויות אופני הרים, כך שמבחינה טכנית אני חושב שאסתדר...אבל שוב.. אני אוהב להשכיב (גם אופנועים
)

bendety

New member
תודה לכל העונים ../images/Emo13.gif

עכשיו נשאר "רק" לגייס את הכסף....(מצב כלכלי יו נו..)

למעלה