חדש!!!!

danmordechay

New member
חדש!!!!

יצא מטוס חדש מיוחד לצניחה חופשית! 18 צנחנים דלת גדולה ומגיע לגובה ב 12 דקות! מה צריך חותר מזה? זהו האתר שלו בו תוכלו למצוא מידע רלוונטי תמונות מחירים וכו´... http://www.utilityaircraft.com דן

e mordi

New member
לא כל כך חדש

לפני שנתיים בדיוק הכרתי לראשונה את המטוס הזה. המעניין הוא שכבר אז הציעו לעשרה הרוכשים הראשונים מחיר של 899000$ במקום 925000$. כפי שאני רואה גם היום המבצע קיים כך שעדיין לא נימכרו עשרה מטוסים. על פניו המטוס נראה מדהים ומתאים ביותר לצניחה חופשית, אבל,ופה הבעיה הגדולה למיטב ידיעתי הוא עדיין לא מאושר ע"י FAA, מבדיקה שביצענו בעבר הם מסרו שהעניין בתהליך רישוי ועד שתהליך זה לא יסתיים העניין לא רלוונטי לארה"ב וכמומבן לא לנו בישראל. המטוס בגירסתו הקודמת (11 מקומות) קיים במועדונים בניוזילנד ואוסטרליה.(יתכן ואני לא בטוח שגם בגירסתו החדשה) במקור המטוס שימש כמטוס ריסוס. שמיים עם מצנחים מורדי

מורדי,עד כמה הנתונים שלהם מדוייקים?

ברור לי שהמטוס מאוד לא רלוונטי כל עוד אין אישור של ה FAA. בכל זאת, לפי מה שהם מפרסמים בגרף ההשוואתי בין המטוסים מדובר על עלות צנחן (למועדון לא לצנחנים) של פחות מ 5.5$ מול בסביבות ה 9$ לקרוואן. האם הנתון של הקרוואן משקף את המציאות? משום מה זה נראה לי זול מדי. בברכת שמיים כחולים אורי טלאור

e mordi

New member
מוכרים אשליות

אורי הנייר סופג הכל הלוואי והיו אלה נתונים מדויקים או אפילו קרובים. יש המון פרמטרים שלהם אין התיחסות בפירסום שלהם אשר מייקרים באופן מאוד משמעותי את עלות המקום לצנחן.(וזה מתוך רצון למכור) לפי הנתונים בפירסום מועדון צניחה זה עסק ריווחי מאוד רק מצנחנים אבל המציאות כל כך שונה. לידיעתך מועדון צניחה ללא טנדמים וחניכים בסדר גודל של מועדון בינוני לא יכול להתקיים. אם זה היה כל כך ורוד כפי שזה מצטייר מהנתונים שלהם אז ביל גייטס מזמן היה פורש מהיי טק ומקים מועדוני צניחה ברחבי העולם. שמיים עם הרבה מטוסים מורדי

e mordi

New member
המטוס החדש ישן

המדינות בהם המטוס מהדגם הישן נמצא בשימוש Estimates of total aircraft per country are as follows: New Zealand = 110, Australia = 40, Thailand = 4, Pakistan =13, Malaysia = 2, Sudan = 3, Syria = 5, Turkey = 1, Venezuela = 2, Uruguay = 3.

danmordechay

New member
המטוס החדש ישן?

האם זהו הסוג הישן של ה-11 צנחנים ליעף? האם כולם משמשים לצניחה חופשית? האם לדגם הישן יש אישור של ה - FAA ?

adizohar

New member
המטוס החדש/ישן

הי חברה בסופ"ש צנחתי מהמטוס מהדגם הישן - 10 צנחנים המטוס מאוד מהיר אבל צפוף פחד - 2 צנחנים בקושי יושבים במקביל, 10 צנחנים יושבים אחד בתחת של השני. הדלת טובה ל2-צנחנים בפנים ואפשר עוד 4 בחוץ הטיפוס ל14,500 הוא 1000 בדקה. שמים כחולים עדי

adizohar

New member
ועוד

לבעלי האינטרנט המהיר - אפשר לראות טנדם מהמטוס הנ"ל באתרי: www.adizohar.com/ofer.mpg

למעלה