חדש

דוודי

New member
חדש

זה ההודעה הראשונה שלי פה זה זמן רב שאני עוקב פה אחרי ההודעות שלכם ואני מאוד מזדהה אתכם כחרדי שמתמודד עם הרבה דברים שמדברים פה ויש לי שאלה למי אני צריך להודיע ראשון שאני בתהליך יציאה ? עד עכשיו שום נפש בעולם לא יודעת מהמתחולל אצלי מחכה לתשובה מאלו שעברו את זה

למי שאתה רוצה

זאת בחירה קשה... אם תתן אופציות יהיה הרבה יותר קל לעזור לך לבחור (להמליץ) אבל - האם שמת לב? כבר הודעת למישהו... לנו. ברכות! עכשיו, אחרי שסיפרת למישהו אחד, האחרים זה שטויות. >ספל חמאה חושבת שעשית בחירה מצויינת<

אופס

שכחתי...
>ספל חמאה בברכת ברוך הבא<

../images/Emo13.gifברוך הבא

למי להודיע ראשון? שאלה מוזרה! הרי כבר הודעת זאת כאן! תרגיש בבית, קבל כוס תה (קפה/שוקו/יי"ש וכל הדברים הרגילים שהחבר´ה פה מציעים) וספר לנו מעט יותר על שאלותיך כדי שנוכל להשתתף מעט יותר בסבך לבטיך.

../images/Emo96.gif או ../images/Emo72.gif

ואם אתה רוצה תשובות ורעיונות יותר לענין... (לא במקום העוגת גבינה שעוד מעט תגיע). אתה צריך קצת יותר לפרט... יש לך אשה? אז צריך לספר לה! בני כמה הילדים? אולי כבר צריך לספר גם להם. נכדים? טוב הם שישמעו כבר מההורים... וכן הלאה והלאה. כאן כולם אותו דבר וכל אחד הוא משהוא אחר ומיוחד. אז תוכל לקבל מכל אחד מה שימצא חן בעיניך....

דתילוני

New member
ברוך הבא - למי

שהוא חבר טוב שלך אבל אתה בטוח שלא ילשין עליך לרשויות, אגב בן כמה אתה?, אתה נשוי?

חדשה מקבל את פני החדש...

ברוך הבא! למי לספר? זה תלוי בך,דוודי, מי שאתה מרגיש הכי בנוח לדבר איתו, מישהו שאתה סומך עליו.

שולציה

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

תספר למי שהכי נוח לך. למי שלא יתקוף אותך, למי שיתמוך גם אם הוא/היא לא מסכימים איתך. בכל מקרה אנחנו תמיד פה ואתה תמיד תוכל למצוא כאן אוזן קשבת. בהצלחה.

../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifברוך הבא../images/Emo39.gif

מיד מיד תרגיש בבית, בלי להתבלבל, ותתחיל לשפוך, לכתוב בלי להפסיק, עד שדי, כבר נגמר לך הכח. בסדר? קודם כל אתה בסביבה טובה הלואי ולי בראשית דרכי היה לי פורום. אולי היה לי כל כך טוב שם שלא הייתי רוצה לצאת בשאלה.

ShakeSpearE

New member
אני לא יודעת

למה אפחד לא הזכיר... ת´הורים! אבל זה נראה לי די חשוב. בכולופן אצלי הסדר היה כזה: אחים-->חברים-->הורים-->משפחה יותר מורחבת-->חברים וכמובן הכל תלוי בסביבה. (למשל יש הבדל עצום בין דתי לאומי לחרדי) אה כן! --ברוך הבא והרבה
בהמשך הדרך!!!!!

דוודי

New member
תודה

תודה רבה לכולם על הקבלת פנים החמה אין לי אנטרנט קבוע לכן לא ראיתי את הברוך הבא שעשיתם לי בכל אופן אני מודה לכם ועל השאלות אני יענה אני רווק עובד ותודה על העיצות המועילות

דנדש!

אין כמו הפעם הראשונה שעושים משהו, אין כמו הפעם השניה שעושים משהו, ואין כמו הפעם המלאנת´אלפים אז תהנה מכל הודעה והודעה בפורום! קבל שטיח כניסה קטן לבית עם המילה WELLCOME (אני תמיד שוכחת אם זו L אחת או שתיים)

למעלה