חדש

LostInMind

New member
נקע בעין? תתרחקי מהמסך

אף אחד לא ביקש ממך להתעמק בתמונה..
החלטת לחקור מקרוב אז שאי בתוצאות של עייפות העיניים

ואם יש לך המלצות לרקעים שאפשר להצטלם עליהם אשמח לשמוע כדי שתהי מרוצה בפעם הבאה

לא להתעמק?

אז תכלס, למה שמת את התמונה הזו?
אתה באמת חושב שמלא נשים יציפו את תיבת המסרים שלך בעקבותיה?

קראתי את החלק של "יציפו את תיבת המסרים שלך"

ומה שעבר לי בראש זה האסלה שבתמונה עולה על גדותיה עקב הודעות

wild orchid

New member
לשנייה אני אהיה רצינית.

תראה, כשאתה בא לפורום ומעלה תמונה כלשהי של עצמך ושואל מה אנשים חושבים עליה, כדאי מאוד שתהיה מוכן לקבל תשובות שגם לא לרוחך. אם הזין שלך זה ציפור נפשך (או שמא עליי לומר תולעת נפשך) ואתה לא מסוגל לקבל תגובות כאלה, פשוט אל תעלה את התמונה. עד כאן 1.
2. גם אם אתה לא גר לבד בבית, אתה מה זה לא חייב להצטלם על האסלה, אבל מה זה לא. הנה כמה פתרונות: חדר שינה שלך, חדר שינה של אמאבא כשהם לא בבית, סלון כשהם לא בבית, מקלחת. גם אם כבר הגעת מסכנה שאין שום חלל פנוי אחר מלבד חדר שירותים, אני בטוחה שיש שם מספיק מקום להצטלם חוץ מאסלה עם מכסה פתוח.
3. מההכרות הויורטואלית שלי עם נשות הפורום, רובן המכירע לא אוהב לראות זין לא קשור לכלום. רובן יעדיפו תמונה זו או אחרת של הגוף ולא CLOSE UP של הזין האנונימי.

HappilyMarried

New member
אני מבקרת בפורום הזה אחת לחצי שנה בערך

ובכל פעם שאני פה מככבת איזו תמונת קלוז-אפ של זין. לכן אני מרשה לעצמי להניח שזה קורה באופן קבוע.
ואף לא פעם אחת ראיתי תגובה חיובית לתמונה כזו, עם או בלי אסלה.
&nbsp
אני מדברת בשם עצמי, אבל אינני חושבת שהרבה נשים נדלקות מתמונה של זין.
אולי אם הן כבר ראו תמונות של הגוף שהזין מחובר עליו ומצליחות לדמיין את התמונה המלאה.
&nbsp
בחזרה לפותח השרשור, אל תעלב יותר מידי, ואם אתה רוצה מחמאות, צלם תמונה של קצת יותר מרק זין.
&nbsp

אנא הפסיקי להכנס לפורום

כי כנראה זה הטריגר לתמונות ז
ואם כבר מרק זין, יש לך את המתכון?

חשבתי על זה...

ולדעתי פשוט לוגיקה של גברים (רוב הגברים) שונה באלפי שנות אור מלוגיקה של נשים.לדוגמא, אם גבר מתחרמן מתמונה של אישה עם ציצי או סתם מחשוף.. או תמונה של מישי עירומה עם רגליים פתוחות אז הוא יניח אוטומטית שהיי, אם זה מחרמן אותו (ואת החברים הגברים שלו) למה איבריו לא יחרמנו בחורות?הצורת מחשבה שלהם היא של: ציצי/כוס = מעמיד לי תזין. זין עומד- לא = -בחורה חרמנית ורטובה.אתה מבין? אתה פשוט חושב לא נכון....

מה שמראה כל פעם מחדש

על חוסר הבנה של נשים.
&nbsp
כשמישהו שם תמונה שלו עם תחתונים צמודים וסקסיים שמאפשרת לראות גם חזה, כתפיים, רגליים-
אני ישר קולטת שלבחור יש הבנה מה מדליק נשים וסיכוי טוב שזה מתבטא גם מעבר..

למעלה