חדש :)

Manchess

New member
חדש :)

שלום אני חדש. אני שביעיסט מעמק יזרעאל. מקווה להכיר אנשים נחמדים :] ד"א יש פה נגנים?

eliav16

New member
השתלבות נעימה ../images/Emo140.gif

ניגנתי על 3 כלים והפסקתי... נקרא?

LOLI152

New member
היי ../images/Emo6.gif

מה נשמע? אני אלה. (ואני נפלאה מקסימה ואינטיליגנטית! חחחחחחחחחחחחחח
) אני לא מנגנת על כלום, אם כי יודעת קצת גיטרה, ובקרוב אחזור לנגן בפסנתר, נראה מה נשאר מזה.. חחחח על מה אתה מנגן..? הייתי היום בעמק ישראל, מהמם שם!!!

Drenthe

New member
קבל תיקון : " מאודדדדדדדדד אינטיליגנטית "

אין צורך להצטנע אלה! אני אלי, מחיפה
.

LOLI152

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

באיזה אזור אתה של חיפה? יוצא לי להיות שם בערך פעם בשבוע, אני באה לבקר! XDDD

Manchess

New member
:]

מקסימה אולי , אנטלגנטית קצת פחות , זה עמק יזרעאל לא ישראל :p . ובאמת יפה פה. מאיפה את? אני מנגן על גיטרה. ופסנתר אני מנגן אבל אני לא באמת יודע לנגן על פסנתר , אני מנגן משמיעה , פשוט אומרים לי שיר ואני יודע לנגן אותו אם אני מכיר אותו. אליאב - על מה נגנת? וזה תלוי כמה זמן נגנת.

LOLI152

New member
אאוצ'! חחח. ישראל../images/Emo6.gif

סתם נו, אני יודעת, אני צופיפניקית, אני חורשת את הארץ מפה ומפה, זה פשוט הפטריוטיות שגוברת בי היום.. משהו מטורף:D אני מאלפי מנשה.. שזה חור ליד כפר סבא.. שזה חור ליד רעננה.. שזה חור ליד הרצליה.. שזה, לא רחוק מתל אביב! חחחחחחחח
מה אתה לומד? מרחיב? מגמה?

Rioter

New member
אהלן, ברוך הבא. ^^

איך קוראים לך? אני שיר מראשל"צ. (חברה של נגן מאוד מוכשר, אם זה משנה...) ברוך הבא

Manchess

New member
:]

אני ערן. נגן גיטרה? אלה - אני יודע איפה זה אלפיי המנשה :] ואני לא צופיפניק :p ואני לא עושה מגמה.

LOLI152

New member
איך אתה יודע..?../images/Emo6.gif

חח לא משנה, אני כן, אתה מרחיב משהו? לומד משהו מיוחד..?

Manchess

New member
איזה מגמה את עושה?

איזה מגמה את עושה? ואני לא בבית ספר , אני לומד בבית אז אני לא ממש יודע איך זה הולך :S

LOLI152

New member
ואו..... איך אתה לא מציין את זה?

אני לומדת פרסום שיווק יחסי ציבור הפקה ותקשורת וחברה .(זה מצטמצם לשם הנפלא "פרסום") אתה לומד בבית? מי? כמה? למה?מתי? איך?

Manchess

New member
חחח מאיפה לי לדעת שזה מעניין ^^

פרסום נשמעת אחלה מגמה , הייתי שמח ללמוד אותה. מה בדיוק לומדים שם איך להיות נחמדים לאנשים?
ואני לומד בבית כי לא הסתדרתי במסגרת העיפו אותי מ3 בתי ספר , על כל מיני דברים , ובסוף גליתי את הבית ששמה אני הכי מצליח ללמוד ואני אוהב את השקט וזה למרות שחסר לפעמים את החברה , אבל תמיד אפשר להפגש עם חברים כשהם מסיימים בית ספר. ואני מוגש לבגרות בבית ספר שאני רשום אליו אבל אני בא אליו רק פעם בחודש זה היה ההסכם.

LOLI152

New member
מגניב.. :O

בחיי, חחח אתה לא יודע שדברים מיוחדים מעניינים אוטומטית..? חח לא, לא ממש, בקשר לנחמדות,אתה צריך לבוא איתה מהבית.. לומדים את זה באופן מקצועי, כלומר, לעשות פרסומות, שיעבדו על סוגי לקוחות שונים וכ'ו,.. וגם לצלם לערוך להפיק לביים, כמו קולנוע.. תספר עוד משהו על עצמך:)

Manchess

New member
בחיי :p

לא ידעתי שזה מיוחד. :p מה בעצם ההבדל בין זה לקולנוע? מה עוד יש לספר על עצמי? שום דבר לא עולה לי :( לא נראה לימ שיש משהו מיוחד , או שאני פשוט לא יודע מה זה מיוחד?

LOLI152

New member
תספר אפילו סתם משהו..

ההבדל הוא אני לומדת קולנוע כחצי מהמגמה.. בשאר אני לומדת משהו כמו סוציולוגיה בתחום התקשורת.. ממוקד כזה.. זה מעניין.. זה מלמד לקרוא אנשים.. זה נחמד. תספר אפילו סתם משהו.. נגיד, אחים? תנועות נוער? חיות?..

Manchess

New member
מעניין :]

אנחנו חמישה אחים. אני נחשב בני עקיבא אין לי חיות , אבל הייתי מאוד רוצה כלב או חתול. היה לי דג פעם אם זה נחשב אבל הוא מת , ובגלל זה ההורים לא מסכימים כלב או חתול כי הם אומרים שהוא גם ימות. ריוטר - כי אני מכיר טוב מנהל של בית ספר הוא חבר של המשפחה. בעקרון אסור לבתי ספר לעשות את זה.

למעלה