חדש

dvirtz

New member
חדש

אהלן. אני דביר, 28. מעריץ בערך 12 שנה. הייתי בעבר בפורום הייד-פארק. זה עוד קיים בכלל? אני הולך להופעה של QPR בפאריז בספטמבר. יש כאן עוד מישהו שהולך אליה?

Teo Toriatt

New member
לא לפריז

אבל יש ללונדון ויש לפראג.... ככה יהיה פיזור טוב של אנשים ונראה תמונות מהרבה הופעות

khammel

New member
אם יתנו לצלם ואם נצליח לצלם משהו בפוקוס...

הגיל, אתה יודע
דרך אגב, קראתי היום במועדון מעריצים שהאלבום יצא רק באמצע ספטמבר, שזה פחות או יותר יחד עם תחילת סיבוב ההופעות. ס-לבריטי יהיה ככל הנראה הסינגל הראשון שישוחרר.
זה אומר שאם אני אזמין את האלבום במהדורה המיוחדת, הוא יגיע כשאני בלונדון.

Teo Toriatt

New member
אני קראתי באוקטובר

התאריך ששמעתי ליציאה בצפון אמריקה מדבר על אמצע אוקטובר... ושזה הולך להשפיע כנראה על היציאה באירופה שאין עוד תאריך מדוייק

khammel

New member
אכן אוקטובר לארה"ב

כרגע מדווח על 15 ספטמבר לאירופה וכנראה שהתאריך של 1 בספטמבר ל"מועדון האלבום" ישונה. לפחות, כך מדווח במועדון (ג'קי היא המקור למידע). ניחוש שלי... האיחור נגרם ע"י בריאן.

khammel

New member
ברוך הבא

אני אהיה בלונדון ב-O2 באוקטובר. נדמה לי שכשעשינו פה התפקדות, היו גם מי שנוסעים לציריך. קרן

אני! אני בציריך!

ורק לפני כמה ימים נפל לי האסימון שאני נמצאת במינכן בהופעה שמיד לאחר מכן...אז אולי אפשר להתחיל לפנטז על שתי הופעות תוך שבועיים? יש פה עוד מישהו לציריך? [סליחה על ההתפרצות הלא מנומסת...ההתרגשות מסירה ממני את כל הנימוסים]

Queen II

New member
ברוך הבא!

ואני סתם קטינה שבינתיים חוץ מאוקראינה לא טסה לשום מקום...

the Champions

New member
עם כבר מדברים על זה אז...

מה הסיכוי באמת שאחת מחברת הפאלפונים (כמו אורנג') יחליטו להביא אותם לארץ? כזה בסיבוב ההופעות הבא שלהם או משהו..,יש סיכוי כזה?

Queen II

New member
אמןןןןןןןןן

ואמרו אמן! אני מאוד מקווה או שאני באה לשמה עם לום טוב עכשיו באמת,צריך לכתוב לאורנג' מכתב מכל המעריצים או משהו...

אני גם אהיה באנגליה

אבל בהופעה בנוטינגהם בתחילת אוקטובר מבטיחה להביא תמונות אגב, הולכים גם למחזמר מי שלא היה כבר?

khammel

New member
אני בהחלט מתכוונת ללכת ל-WWRY שוב ../images/Emo13.gif

יאללה... יום שני סינגל ראשון מהאלבום. מקווה שס-לבריטי הסינגל יהיה יותר מוצלח מהגרסה בלייב (למרות שמה כבר הסיכוי?
) אגב, מתי קנית כרטיסים? במכירה של קווין אונליין?

בוזו

New member
אני הולך להופעה בברלין

ב־21 לספטמבר. יש עוד ישראלים?

למעלה