חדש:)

matan4848

New member
חדש:)

היי לכם! אני מתן בן 14.. חולה על סקראבס(!), אוהב את כל השחקנים והכל.. רק לפני כמה דקות גיליתי שיש פורום לסידרה המעולה הזו אז החלטתי להצטרף... (אני גרוע בהודעות חדש כמו שאתם כבר רואים) אז אממ.. שלום!
(נ.ב. ראיתי בתקציר הפורום או שזה המ שלא היה שרשום שהסידרה משודרת ביס סטארז.. הסידרה לא משודרת כעת ביס.. כן? - לפי מה שהבנתי ס קנו תעונה ה7 שלא משודרת עדיין.. אני צודק?)

Angelus

New member
ברוך הבא, מתן!

מה קורה? לצערי ההנהלה פה קצת איטית.. ויש צורך לעדכן את העמוד הראשי של הפורום. פעם היה ערוץ yes stars בו שודרה העונה הראשונה שהגיעה (התחילו מהעונה ה-4). העונה ה-7 טרם שודרה בישראל. בקרוב. אנו מקווים.

matan4848

New member
תודה!!

האמת שלפי יס, ישדרו את העונה ה7 במהלך 2008 (אנחנו כמעט בחצי שנה!!P: )

Roncha87

New member
לצערך ההנהלה פה קצת איטית?../images/Emo6.gif

משעשע אה? חחחח סתם איציק זה הכל מאהבה. ואגב, yes stars עדיין חי ונושם רק בשלושה ערוצים כך שזה לא לגמרי נכון להגיד שהוא היה פעם. לבינתיים הם משדרים רק את העונה השישית, שהיא דיי מעפנה אבל לפחות משהו.

matan4848

New member
רגע...

אז משדרים באחד מערוצי יס סטארז עונה כלשהי של סקראבס? (עכשיו, בשבועות האלה) ><

Roncha87

New member
לא כרגע לא משדרים סקראבס ביס

רק ביום העצמאות היה מרתון כל היום של העונה השישית. אני מניחה שעוד מעט יעשו עוד שידורים חוזרים שלה לפני השביעית. זה מה שה בד"כ עושים.

matan4848

New member
כן.. בזכות היס מקס

הקלטתי את כל העונה וראיתי ב3 ימים
(וגם את כריסטין הישנה) היה כ"כ כיף
תודה!

creepy creep

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אני מוריה. ספר לנו קצת על עצמך. מאיפה אתה, מה אתה אוהב לעשות בשאות הפנאי וכו'. (אני גרועה בהודעות "ברוך הבא", כמו שאתה רואה
)

matan4848

New member
XDDD

זה מנחם לדעת
ואני מהמרכז, כיתה ח', אוה בנורא את השחקן זאק בראףף האמת שאני נורא אוהב כתיבה (החלום עיתונאי.. בעזרת השםXD) וגם צילום. אבל לצערי מה שאני נוהג לעשות רוב היום זה ללמוד, ללמוד וללמוד
, מה שלא ממש עשיתי רוב השנה המורות החליטו לשים את כל המבחנים עכשיו><' לא נורא, עוד כמה שבועות ויהיה לי חופש בע"ה

Roncha87

New member
הו ברוך הבא!../images/Emo140.gif

תמיד מגניב לשמוע על עוד מעריצים של סקראבס והצוות. בתקווה שהעונה השביעית תגיע בקרוב מכיוון שהיא ממש הסתיימה בארה"ב סופש האחרון. השתלבות נעימה!
יש פה אנשים טובים!

Roncha87

New member
חחחח ביום שישי היה הפרק האחרון של

העונה השביעית
היא הייתה אמורה להיות האחרונה וגם להיות בעלת 18 פרקים אבל חתמו על חוזה לעונה שמינית לכן השביעית הייתה רק בת 12 פרקים.

matan4848

New member
עונה שמינית?? דיי אני מטומטם.

קראתי בכמה מקומות שהשביעית היא האחרונה משומהO: יש עוד עידכונים חשובים אולי?

Roncha87

New member
זו החלטה יחסית חדשה

אתה לא מטומטם!
החליטו על עונה שמינית ממש לא מזמן. השביעית בהחלט הייתה אמורה להיות האחרונה לחלוטין. לאט לאט אתה תלמד
קצת קשה לעקוב אבל לא נורא
.

steelwater

New member
כן, כי היא הייתה אמורה להיות האחרונה

והיו המון בלבלות אבל נראה לי שהחדשות הכי אחרונות זה שהעונה הזאת הייתה אמורה להיות 18 פרקים והייתה 12, היא נגמרה שבוע שעבר ועכשיו צריך לחכות לעונה השמינית שתהיה האחרונה ויהיו בה 18 פרקים.

steelwater

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

היי מתן, מה קורה? כיף מאד שמגיע אדם חדש לפורום ואני מקווה שתשלב פה בנעימים.

jess r

New member
אהלן

תיזהר עם כל הקולה והשוקולד. חילוף החומרים עוד כמה שנים כבר לא יהיה מה שהוא היום. תהנה בפורום, השתלבות מהירה וכייפית שתהיה לך

למעלה