חדש

3 שרונית

New member
צריך לפתוח את הקופסאות לפי סדר מסויים

קודם האדומה - 48729 אם מתקעת אני פה

אולי יש לי בג. אתחיל מחדש

כי לא מופיעים לי מספרים בשום מקום .רק מלבנים קטנים.

3 שרונית

New member
לכי לחלון הגדול

תנקי אותו עם המגבונים, ימינה למעלה, תיראי מספרים.

זקוקה לעזרה כאן

אני לא מצליחה לחתוך לבובה את החבלים עם הסכין. בכלל.אני תקועה לגמרי.מה עושים עם הנייר דבק? ומה עם הבקבוק עם המפתח ?

3 שרונית

New member
יצרת סכין מהמקלות

והלהב?? תחברי עם הדבק..ואז תחתכי את החבלים ... שימי לב שתיראי הפוך הבקבוק עם המפתח לקראת הסוף..

3 שרונית

New member
את צריכה

לשים נייר דבק על הריבוע הקטן של הטייפ, אח"כ תכניסי את הקלטת , תוצאי ותסתכלי עליה.....

3 שרונית

New member
הפתרון למי שהסתבך

קחו טישו,ודבק ליד הטלויזיה מהמקרר-בקבוק עם מפתח בארון מתחת לכיור דף בעצית מקלות אכילה במחשב כתוב סדר התיבות ורמזים לפתיחה שלהם החלון הגדול - פינה עליונה שמאלית , נגבו עם טישו,תרטיבו ותנגבו שוב תראו מיספרים 487291 - זה הקוד לקופסא האדומה המפתח לארון,שם יש להב, תחברו להב עם מקלות עם דבק ויש לכם סכין עם הסכין תחתכו את החבלים של הבובה, יש קוד (הפוך) של הקופסא הירוקה בארון מטבח , קחו קלטת, שימו עליה דבק תכניסו לוידאו, תוציאו, יש מספר לקופסא הצהובה ועכשיו לאמבטיה , תשפכו את הבקבוק, מפתח, למטבח תפתחו את הדלת של הארון, קןפסא לבנה -61 532 , כפפות למייבש, לסגור, לפתןח להוציא כפפות נקיות ןלמקפיא, קחו קרח לאמבטיה, נקודה זהובה, קליק ויש מפתח לארונית הלבנה, והופ עוד קופסא, הקוד בברז......... פתחו קחו מפתח ולדלת . ו

למעלה