חדש

p o l i

New member
חדש

לא יודעת למה אני ממש אוהבת לצייר נשים ערומות (לא מהסיבה של מוטי) אני ממליצה לכולם!!!

SC

New member
היופי, הרוך, הזוהר המדהים הזה

שמסוגל גוף האשה לשדר, אני חושב שאמנים משתמשים בגוף האשה להביע רגשות מסויימים, כך אני למשל אוהב להביע רגשות באמצעות הגוף הנשי, התנוחה, ההבעה, השיער, הידיים ועוד.

moti80

New member
מעניין אותי לדעת, מה את חושבת>

שהסיבה של מוטי..... ובקשר לציורים - אהבתי מאוד את העליונה מבינהן. זה מצוייר על נייר? שמש מוטי

p o l i

New member
מוטי יקירי

באחד משירשורך כתבת שאתה מצייר נשים מהסיבה שאתה אוהב נשים לא התכוונתי להעליב או לפגוע או להתיימר למשהו
אם קבלת את שירשורי הקודם כך, אני מתנצלת. באמת שזה היה סתם פולי (מצטערת עם יש שגיעות כתיב)

moti80

New member
אני? לכעוס??? מה פתאום

סתם רציתי לדעת אם העברתי את המסר נכון... :)

אהבתי את שתי העבודות

רק שיש לי בעיה עם הגימור, אני מתכוונת להצללות, שינויי גוון, נקודות מוארות וכיו"ב, למשל הבד שעליו שוכבת אחת מהן, הוא חסר קצת מבחינת עומק, יש עוד מקום לעבוד עליו, הרקע לא לוקח בחשבון תאורה שהיה על המודל (אני יודעת שלא ציירת מודל אך מכיון שציירת בצורה ריאליסטית יש להתייחס גם לזה) יש לנו בקישורים של הפורום קישור אחד שעמוס בציורי נשים מצוינים, ממליצה לך לבדוק אותו, אפשר פשוט ללמוד ממנו המון.

komandatore

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

ציורים יפים נשים (כמו שמישהי אמרה) - גוף האשה נחשב לביטוי העליון של היופי אשה יפה שהפנתה את תשומת ליבי לנשים יפות חולפות ברחוב או בטלויזיה יש עניין ביופי טהור ומושלם כערך בפני עצמו הכרתי נשים שאוהבות לצלם עירום -ברוב המקרים עירום של נשים למרות שהן לא היו מתנגדות גם לצילום גברים

למעלה