-**חדש**-

PerfectSP

New member
חחח אתה עוד לא הכרת את הפורום הזה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אנחנו חפרנים גאים^^ תמיד,אבל תמיד יש פה מישהוXD ושרשור נהפך לשרשור מפלצתי תוך פחות משעה
XDDD

ElinorLahav

New member
ברווכות../images/Emo24.gif

אני אלינור 14 מפתח תקווה
לא יודעת למה יש לי הרגשה שפעם דיברנו בממסן .. השתלבות נעימה

Leb Die Sekunde

New member
ברוך הבאאאאD:

ברוך הבא נחום |: כפרעליך השתלבות מהירה 33333333333333>>> |} : נחומית
עכשיו כיף לך?

ברוך הבא:p הנה רשימת שירים של טוקיו ->>

שירים שאני הכי אוהבת , לדעתי השירים הכי יפים של טוקיו הוטל: ready set go 1000 meere final day reascue me break away scream

rotem9991

New member
ברוך הבא

בנות, שמתן לב שמעריצים בנים של טוקיו הוטל מתרבים? חח וכה זה טוב היי מתן אני רתם, בת 13 משהם P=

PerfectSP

New member
נממממ בא לי פנקייק../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אמא הבטיחה פנקייק אם אני אעשה את השיעורים האגדיים בתנ"ך, ועשיתי אותם והיא לא עשתה באותו ערב!!

Leb Die Sekunde

New member
גמאני אוהבת פנקייקים../images/Emo99.gif

אבל התכונתי לפנקייק שכותבים P: ה.. סיפור שכותבים על מפורסמים וכאלה שיש לזהב קומונה.. לזה התכוונתיD: ואני יודעת שאומרים אחרת
אני פשוט התרגלתי P: גם קראתי לג'רארד ג'רבע לאיזשהי תקופה עד שנעם החליטה שעם אני כותבת ככה אני לא מדברת איתה. בשיחות עם מתן אני כותבת שונאיך כדי שהוא יבין שאני מדברת על פראנקP: בקיצור יש לי אוצר מילים שופע ומיוחד במינו

PerfectSP

New member
אני יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל זה הזכיר לי פנקייק
והיה בא לי
XDD

PerfectSP

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

פרטים..?D: אני יסמיןD: ט',14,צור הדסה
אני ממליצה לך לשמוע את... Monsoon!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD אני מצטערת,הצחקתי את עצמי
אז אם אני אהיה רצינית עכשיו:[XD] Spring Nicht אהובי
Vergessene Kinder Reden Der Letzte Tag Schrei Rette Mich Ich Bin Da ויש להם גם אחד חדש: 1000 Meere [1000 מירה,הוא פשוט כותב לי הפוך
] ולא נפרט עוד כי אין סוףD: ורשמתי לך את האלה בגרמנית,גם לאלה שיש להם באנגלית, כי אני אישיתמעדיפה אותם בגרמנית
אז אם אתה מעדיף \באנגלית אני יכולה לכתוב את השיר של חלק באנגלית^^ השתלבות נעימה

PerfectSP

New member
אופ,נו נכון,שוב שכחתי,ברוך הבא../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

אני תמיד רושמת ברוכה הבאה^^

1anna6

New member
ברוך הבא

לגבי השירים אני ממליצה על כולם אני לא הבנאדם הנכון לדבר על שירים מועדפים כי הם כולם השתלבות מהירה

חחח היי נחום!../images/Emo26.gif

ברוך הבא! אמממ אני אתן לך שמות של כמה שירים שאני אוהבת במיוחד: 1000 MEERE שזה השיר החדש שלהם, SPRING NICHT REDEN ICH BIN NICH ICH LEB DIE SEKUNDE REDEY SET GO IN DIE NACHT BEICHTE RETTE MICH SCHREI MONSON שתי הגרסאות UBERS ENDE DER WELT BREAK AWAY טוב, בקיצור אני יכולה לכתוב לך עכשיו את כל השירים שלהם........ חח אני מציעה לך לשמוע את כולם. אני ממש מבטיחה שתאהב! חיחיחיחיחי..... טוב, אמממ כמו שאמרת, ביי, ובהצלחה בהמשך הדרך!! מסן- [email protected] איסי- 498222068

i panic

New member
הי מתן והי נחום ../images/Emo23.gif

חח..ברוכים הבאים.. אני מירית 14 מרחובות^^

למעלה