חדש,

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifברוך הבא!../images/Emo9.gif

אני עדי בן 15 מהצפון

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifרואים?לאן הוא נעלם?

אני לא חושבת שבגללי הוא עזב , כי בנאדם חכם לא היה שם על מישהי כמוני והיה פשוט מתעלם. אל תגידו שאח"כ לא אמרתי לכם , אבל אחרי 4 הצטרפויות זה ישגע אותכם.

גל גדות

New member
אולי די את פשוט מטומטמת או שאת משחקת אותה?

די כבר את הרבאק שיגעתי לי! אתמול לא הייתי הרבה כי אמא שלי חזרה מארה"ב! אחרי שבועיים וחצי שלא ראיתי אותה אז די כבר איזה קרציה אימא.. נמאסת עלייי כבר כל דקה את מחפשת מתי אנלא נכנס כדי להפיל את הפצצה, רדי ממני מה אין לך חיים שאת מתעלקת עליי? איף יאללה כבר קישטה מהווריד שלי!

noam270

New member
../images/Emo187.gifאוקיי מרשמלו דביק וורוד שכמוך...

אומנם לא פנית אישית אלי אבל אתה פשוט חיה! כן, חיה! אתה פשוט בנאדם בלתי נסבל בעליל! חושב שכולם צריכים להתאים לך ולא אתה להם! תפנים! אתה לא קשור לפורום הזה! אתה חדש! היא מהוותיקים אז אם לא מתאים לך אתה יכול ללכת...יצא לנו רק טוב! חוצפן! אתם קולטים שהפספוס הזה גורם לי להתעצבן?!

גל גדות

New member
זה שהיא וותיקה לא הופך אותה ליותר טובה

ממני ולא נותן לה את הזכות להתעלק עליי ואת בכלל תיהי בשקט למה אם את מתנפלת כי אני בריב עם מישהי אז אם היו במקום שאת מנסה להתקבל אליו כותבים עלייך דברים מגעילים בלי לדעת בכלל את היית באה לבנאדם הבייתה ורוצחת אותו! לפי תגובותייך אז תירגעי את

noam270

New member
../images/Emo187.gifחחח אני לא מתכוונת לרדת לרמתך

מרשמלו דביק שכמותך

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo109.gif

תגיד מה ניהיה איתך ? כולה אמרה שלא כתבת אתה יכול להגיד יפה שאמא שלך היתה בחו"ל. אתה פשוט פ-א-ט-ת-י [אנערף] מה אתה אומר לה מטומטמת אתה בעצמך מטומטם! לא רוצה להגיד את המילה הזאת אבל ראיתי אותך בדבר הזה של הפסטיגל ואתה שר דוחה . ואתה ניראה ה ו @#... בלי להעליב :)

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifמילא לריב איתו על תגובות, אבל לרדת

על המראה והשירה שלו?
תסלחי לי אבל זה ממש לא יפה

גל גדות

New member
את פאתטית,

מה קצת ביקורת כאן וכולם נעמדים דום
לולי למרות היותה ותיקה בלי לדעת בכלל חושבת שהיא יודעת הכל ושהכל מותר לה ושהכל סובב לה סביב התחת ושהחיים שלי נועדו כדי לשרת אותה ולכל מקום שאני מצטרף היא פשוט מתנהגת אליי מגעיל וזה סתם כי אין לה חיים! לנעם אני לא פשוט לא אגיב לך וארד לרמה שלך כי את אולי ותיקה אבל בן אדם מזה לא
וסתיו בכלל נגמרו לי מילים אה? אין בושה? כן בגלל שאני לא שר יפה וכי אני מכוער אז העלו אותי שלב וכנראה אני יופיע בתוכנית חדשה בערוץ 22 ובמה שיהיה אחרי "הנפילים" בין התפקידים הראשיים ופרסומת.. מפתיע! היית מתה לקבל רבע מקולי כפרונה
כולם אומרים שיש לי כל יפה והגיעו אליי המון פניות אחרי האודישן וגם הוא לא יצא לי טוב כי הייתי צרוד באותו יום ובכל זאת עברתי
אז סתמי וזה שאתן ותיקות לא נותן לכן את הזכות לרדת עליי סתם כי אתן ותיקות כי עם כל החרא הזה פה בתפוז שכחתם שיש עולם בחוץ עם נימוסים ועם כבוד ושלא הכל כמו נפילים מ.ב ושם קודם להיות בני אדם אחרי זה ילדים חסרי חיים שמסתתרים מאחורי הכינויים, בסדר?!

גל גדות

New member
ואני בתור בן אדם שכנראה הולך גם להיות מפורסם

בזמן הקרוב כאן ב
בשביל הכ-י-ף ואתן מוזמנות לקלל אותי ולהשמיץ אותי ואפילו לקנא בי עד מחר, לא מזיז לי במילא אנלא אגיב לכם למה לבזבז ת'זמן הרי באתי לכאן כדי להנות ולא כדי לרדת על אף אחת

noam270

New member
../images/Emo187.gifההצלחה עלתה לראש?! או מה?!

תקשיב, אין לי בעיה עם חדשים, באמת שלא, מי שבא ברוך הבא. אבל אתה באת בגישה של אני כוכב ואני שולט וכל האחרים יכולים לקפוץ, זה ממש הרגיז אותי. אני מתנצלת אם נפגעת או משהו אבל אל תחשוב שאתה כ"כ תמים, אם בראש שלך להמשיך להתכסח תמשיך, לי נמאס. לילה טוב/יום טוב (מתי שתקרא את זה) נועם

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifהאמת שאתה קצת צודק

זה לא יפה שכולם מתנפלים עלייך פה, ועוד אתה חדש. הויכוח הזה היה צריך כבר להסתיים מזמן.

Yarinv

New member
השירשור הזה יצא מכלל שליטה

הריב הזה ממש לא לעניין. לא על גבי הפורום.

למעלה