חדש

חדש

יונתן בן 14 מפ"ת, קורא את המנגה וסובל מהאנימה
קורא סמוי כאן כבר איזה חודש-חודשיים.. :)
גדול למטה למנגה
איך לא היה מישהו שזכר לספר לנארוטו שהוא הבן של הרביעי?! איך זה עובד שם כאילו? "הממ הוא נורא בודד וכולם שונאים אותו, חבל שנספר לו משהו כזה הוא עוד עלול להתעודד או משהו.." או "אתה בכלל לא כמו הרביעי, הדבר היחידי שאתם דומים בו זה השיער והעקשנות, אה כן ואתה בכלל לא הבן שלו~!" :|

sapir aloud555

New member
ברוך הבא. ^^

למנגה ממפ. לדעתי קישי מזלזל קצת, פשוט זה יצא ככה. נמאסה עליו _קצת_ המנגה, אז יש לו את ה"טוויסטים" בשרוול שהוא כבר רשם ויודע מה יהיה, אבל במקום לתת את זה לאט, כמו שהוא תמיד עשה, הוא מביא את זה בבום. זה שמינאטו אביו של נארוטו היה דיי ברור וידוע, אבל אני חושבת שלקישי הייתה עלילה אחרת איך להביא את זה - הוא פשוט התעצל. אותו דבר קרה עם העניין של קאבוטו, טובי "חוזר" לחיים בפיצול, וכו'. מה שבעצם יוצא מזה זה הרבה בלאגן. נקווה שהוא יסדר את זה בהמשך ולא ירוץ למנגה אחרת. (שוב, זאת רק דעתי על החוסר אכפתיות שלו, אבל בסאגות הקודמות של המנגה לא היו כ"כ הרבה טוויסטים לא מוסברים.)

¥otamsh

New member
ברוך הבא!

(איכס עוד קורא מנגה =P) אני יותם... מרמת גן! תהנה הרבה ומי ייתן ותחייה את הפורום שלנו!

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo3.gif

אגב, חשבת על זה שאולי יש אנשים שמפחדים לקרוא את הספויילר ובגלל זה לא מגיבים להודעה שלך?
קיצר תהנה בפורום וברוך הבא

Guid

New member
ברוך הבא!

אני עידן, בן 20, אני גם קורא את המנגה אבל אני רק בקטעים עם סאסורי אז יש לי עוד הרבה... XDDDD

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo207.gif מנוצלש~

סתם שאלה: כמה פעמים ביום אתם נכנסים לפורום? (נראה אם גם אתם חסר``חים כמוני /tapuzforum/images/emo3.gif) /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
עונה...

בערך 7000 פעם! אבל אין למה להגיב... איפה הפורום המפוצץ שהצטרפתי אליו לפני שנה?! *בוכה בהיסטריה*

¥otamsh

New member
חח לפני שנה זה היה פילרים

ממתי זה היה מפוצץ? בכ"מ. אמרתי לך אל תדאג! אנחנו עוד נשפר את זה ><

Guid

New member
הא! אני לא היחיד!

אני לא שוכח שאמרת את זה... *מבט שטני*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוך הבא!!

חבל שהייתי צריכה לעצום עיניים כשאני מקלידהP: