חדש

Freaky Styley

New member
חדש

היי אני חדש פה.. אני ממש לא מכיר הרבה להקות פ'אנק... מכיר את רד הוט (וחתיכת מכיר...), מרסדס בנד..ונראה לי שזהו. שמעתי אלבום אחד של TOP, אני לא זוכר איזה, אבל הוא לי פופי מידי... הייתי רוצה המלצות לאיזה אלבומי פ'אנק שאתם אוהבים...רק שלא יהיה משעמם

הייתי בטוחה שהגבתי על זה כבר ../images/Emo12.gif

אמרתי שאתה החמישי מפורום רד הוט... מגניב. ברוך הבא ואנחנו כבר מכירים.בערך

dudester

New member
תקשיב בחור, יש פה שרשורי המלצות לרוב

אז תריץ כמה חיפושים... על TOP בשום פנים ואופן אל תוותר, יש להם אלבומים מאוד סול אבל לא חסר להם גם פ'אנק יותר גס ומרביץ התפוחים זה חובה, פ'אנקנשטיין אם לא יצא לך- נסה. אם אתה בעניין של כסאח, אז RATM למרות שאני מניח שאתה מכיר. בכל מקרה - Average white band James Brown the commodores Jamiroquai Freak Power והכי טוב שתעבור אחד אחד בהמלצות שבחיפושים. יש שם אחלה דברים.

Freaky Styley

New member
אני מחפש דברים פחות פופיים..

ראיתי הופעה של RATM וממש ממש אהבתי. יש המלצות לאלבומים? הם נחשבים Fאנק? וג'אמירקוואי, זה גם פופ כזה או שזה יותר בועט קצת? ובכללי הייתי רוצה המלצות גם לאלבומים ולא רק לאמנים... תודה רבה! :)

התגובה שלי בנושא עדיין בעמוד הזה

והנה היא בשבילך: הוא אמר את הכיוון הכללי, הוא שומע ג'יימס בראון טאוור וצ'ילי פפרס. זה כיוון מספיק טוב. אני אגיד לך ממה שאני אוהב בכיוון הזה: Incognito- Eleven אחלה של אלבום, פ'אנק לפנים והם אפילו באים לארץ בסוף החודש. Maceo Parker- Dial Maceo סקסופוניסט אדיר. מאוד מומלץ. בכיוון יותר של הרוק- אמממ זה לא ממש פ'אנק רוק וגם לא ממש פ'אנק מטאל, זה משו מוזר, אבל אני מקווה שתאהב. primus- Pork soda, sailing the seas of cheese, antipop, frizzle fry זה הרכב חולה נפש, והכי מומלץ אצלי זה שטים בים של גבינה, לס קלייפול הבסיסט עושה שם דברים מדהימים. אם אתה לא מכיר בכל זאת דברים של רד הוט צ'ילי פפרס- blood sugar sex magic one hot minute mother's milk californication יש גם את by the way והחדש, אבל אותם אני פחות אוהב אז אני לא אמליץ לך. עוד הרכב גרובי לפנים שלא עושה בדיוק פ'אנק אבל הוא הרכב מעולה- dave matthews band אבלבומים: crash before these crowded streets busted stuff under the table and dreaming everyday Mr. Bungle הרכב עוד יותר משוגע מ-Primus, בוא נגיד שזאת הלהקה הכי קרובה ששמעתי למה שפריימוס עושים. אני מכיר שני אלבומים, אבל אלבום אחד אני אוהב במיוחד והוא נושא את שם הלהקה. מאוד מומלץ. זה מספיק בינתיים. תהנה דוד.

Freaky Styley

New member
Incognito- Eleven

שמעתי אותו אני חושב.. ע"ם מה שאני זוכר...נחמד...עדיין לא מה שאני מחפש. משעמם קצת .:\ פרימוס אני אשמע - תודה dave matthews band לא ממש אהבתי. גם כן, משעמם כזה.. red hot chili peppers אני מכיר ואוהב יותר מדי.. mr.bungle אני מוריד - תודה :)

וואלה מוזר.

הם אחת הלהקות הכי לא משעממות שיצא לי להכיר. הסולן אדיר, והוא גם מנגן אקוסטית, ופאק הוא תותח. תקשיב גם למתופף, המתופף באמת משו לא נורמלי. אני מציע לך לשמוע את האלבום Busted Stuff, ותקשיב שם למתופף במיוחד.

אגב

האלבום Rage Against The Machine שלהם ענק. מאוד מומלץ. Killing In The Name Of פשוט אחד הדברים האדירים. אתה חייב לשמוע גם את ההרכב "התפוחים" הם אדירים. הנה המיי ספייס שלהם: מחכה הפתעה בפנים

dudester

New member
Rage against the machine

כל האלבומים מעולים. האלבום עם האיש השרוף (שנקרא באופן מפתיע RATM..) הוא באמת הכי מוצלח כמו שצוין פה אבל כל האחרים גם טובים. Faith no more זה אחלה. יש לי אחלה הרכב בשבילך, קצת מיוחד: infectious Grooves. אם אתה מכיר את להקת ההארדקור suicidal tendencies, אז הסולן והבסיסט משם (trujilio) עשו הרכב פ'אנק בשביל הצחוקים, ואז הוציאו 4 דיסקים כי זה הלך די טוב. אמליץ לך על the plague that makes your body move, groove family cyco. שני אלבומים טובים שלהם, הם קוראים לזה suicidal Funk :) מעבר לזה sly & the family stone זה אחלה. TOP לא פופי. אני איתך בעניין הפופיות אבל אני לא מוכן שתוותר עליהם, בתור חולה צ'ילי פפרז ורייג'. what is hip? זה אלבום מעולה. souled out זה אלבום טוב שלהם. וגם האלבום Tower of power. אני אמליץ לך על קטעים שתראה על מה אני מדבר: soul vaccination what is hip diggin on james brown funkifized souled out תשמע אותם ותראה שתאהב.

Freaky Styley

New member
ד"א

עכשיו אני שומע את Free your mind and your ass will follow ובינתיים ממש ממש אהבתי.. אז אולי זה נותן לכם קצת מושג על הטעם שלי...:\

Funky Giraffe

New member
אחד מהרכבי ג'ורג' קלינטון

נדמה לי שזה פאנקדליק אבל יוכל להיות גם פרלמנט

למעלה