התגובה שלי בנושא עדיין בעמוד הזה
והנה היא בשבילך: הוא אמר את הכיוון הכללי, הוא שומע ג'יימס בראון טאוור וצ'ילי פפרס. זה כיוון מספיק טוב. אני אגיד לך ממה שאני אוהב בכיוון הזה: Incognito- Eleven אחלה של אלבום, פ'אנק לפנים והם אפילו באים לארץ בסוף החודש. Maceo Parker- Dial Maceo סקסופוניסט אדיר. מאוד מומלץ. בכיוון יותר של הרוק- אמממ זה לא ממש פ'אנק רוק וגם לא ממש פ'אנק מטאל, זה משו מוזר, אבל אני מקווה שתאהב. primus- Pork soda, sailing the seas of cheese, antipop, frizzle fry זה הרכב חולה נפש, והכי מומלץ אצלי זה שטים בים של גבינה, לס קלייפול הבסיסט עושה שם דברים מדהימים. אם אתה לא מכיר בכל זאת דברים של רד הוט צ'ילי פפרס- blood sugar sex magic one hot minute mother's milk californication יש גם את by the way והחדש, אבל אותם אני פחות אוהב אז אני לא אמליץ לך. עוד הרכב גרובי לפנים שלא עושה בדיוק פ'אנק אבל הוא הרכב מעולה- dave matthews band אבלבומים: crash before these crowded streets busted stuff under the table and dreaming everyday Mr. Bungle הרכב עוד יותר משוגע מ-Primus, בוא נגיד שזאת הלהקה הכי קרובה ששמעתי למה שפריימוס עושים. אני מכיר שני אלבומים, אבל אלבום אחד אני אוהב במיוחד והוא נושא את שם הלהקה. מאוד מומלץ. זה מספיק בינתיים. תהנה דוד.