חדש the museus

3 שרונית

New member
היי מקס, התחלתי לשחק

אבל אני צריכה עזרה, מצאתי ספוג או משהו כזה, לא ברור לי מה זה.... סידרתי את התמונות,וניתקעתי........לא מצליחה לסדר את התמונה עם השמש...

saras11

New member
כן גם אני נתקעתי שם ..

מצאתי עין מהתמונות ואת הספוג הזה למרות שחשבתי שהוא אולי פחם אבל מפה אני לא מצליחה . טיפים יתקבלו בברכה

saras11

New member
הצלחתי !!

פשוט נכנסתי לגוגל וחיפשתי תמונות של מערכת השמש למדתי הרבה דרך אגב ... אני שולחת את התמונה שעזרה לי אני מקווה שאצליח לשלוח . מערכת השמש

3 שרונית

New member
איפה מצאת עין???

התחלתי לשחק שוה עכשיו, לא מוצאת עין, ובתמונה של השמש, סידרתי את הכוכבים, השמש מנצנצת בתמונה אבל כלום לא קרה

ilanama1

New member
מישהו יודע איך ממשיכים

לא יודעת מה עושים עם הסיכה והעצם ניסיתי כבר את כל האפשרויות

3 שרונית

New member
ניתקעתי...אין לי מושג

אין לי כלום חוץ מהספוג...יש לך פתרון לשמש?? יש לך עין?? מה קורה פה??? חחחח

ilanama1

New member
קודם כל את צריכה לסדר את הכוכבים

מסביב לשמש כמו בתצלום המצורף ואז כל המערכת מתחילה להסתובב ואת מקבלת תחנת רוח ומהנשר את לוקחת עצם או משהו כזה את צריכה לדווש באופנים עד שהנקודה הצהובה נופלת לתוך הדבר המסתובב ואז על הריצפה את מקבלת גפרור איתו את מדליקה את האש מתחת למים את השבשבת את שמה על הבית הקטן על השולחן ואז ממשיכה לדווש 3 פעמים עד שמקבלת את שלושת הגפרורים לא שאני יודעת מה לעשות איתם ועם העין או הספוג את הכוכבים תנסי לסדר לפי הקובץ שמצורף למעלה תספרי את הקווים ותניחי את הכוכבים בהתאם

ilanama1

New member
זאת לא עין זאת אבן והוצאתי

לדוב של תחתונה שלישית משמאל איזה רעיון מטורף

ilanama1

New member
שרונית אני מצרפת לך את סדר

הכוכבים התחלתי מההתחלה ושימי לב המסומן בעיגול אדום זהה הכי קטן שימי שם אות האחרון לא שמתי כי זה מתחיל להסתובב אז את האחרון שימי בסימן השאלה הנותר בהצלחה

ilanama1

New member
אני הוצאתי שן לדוב בעזרת האבן

ושמתי לגמל זה עבד אבל לא קרה כלום

למעלה