חדש T2B תהנו
פ פורפורית 1 New member 12/8/08 #2 מול הספה תלחצו על הריצפה קרוב אליכם תגיעו לשולחן כתיבה עם מחשב. מתחת ישנו ספר עם ההוראות לשעון. חסרים לי עדיין שני ראשים של דובונים למגרות אשמח אם מישהו יכתוב לי בדיוק איך לסדר אותו . כשאחזור הבייתה אנסה . תודה
מול הספה תלחצו על הריצפה קרוב אליכם תגיעו לשולחן כתיבה עם מחשב. מתחת ישנו ספר עם ההוראות לשעון. חסרים לי עדיין שני ראשים של דובונים למגרות אשמח אם מישהו יכתוב לי בדיוק איך לסדר אותו . כשאחזור הבייתה אנסה . תודה
I ilanama1 New member 12/8/08 #3 היי עם את מקליקה בחלק האדום מתחת לספר את רואה את המסילה מקרוב הכניסי את המטבע למקום ומקבלים ספרות את הספרות מקישים על הקסילופון ויש מפתח אבל אי אפשר לקחת אותו על הכסילופון מקישים על הגפרור אני עוד אין לי אף חתול
היי עם את מקליקה בחלק האדום מתחת לספר את רואה את המסילה מקרוב הכניסי את המטבע למקום ומקבלים ספרות את הספרות מקישים על הקסילופון ויש מפתח אבל אי אפשר לקחת אותו על הכסילופון מקישים על הגפרור אני עוד אין לי אף חתול
פ פורפורית 1 New member 12/8/08 #4 את כל זה עברתי מזמן תחברי את החוט שנמצא על יד השעוןו משמאל .{תקידי על הקיר משמאל.} למגנט ותוציאי את המפתח. אני אמתין עם הצרוף של השעון כשתגיעי לש ם ותכתבי לי אותו
את כל זה עברתי מזמן תחברי את החוט שנמצא על יד השעוןו משמאל .{תקידי על הקיר משמאל.} למגנט ותוציאי את המפתח. אני אמתין עם הצרוף של השעון כשתגיעי לש ם ותכתבי לי אותו
I ilanama1 New member 12/8/08 #9 פורפורית במקום k תכתבי u באותיות גדולות לאחר מכן גשי לצפרדע הראשונה ושם תמצאי קוד רשמי אותה במחשבון שיש לך ותקבלי קוד 2
פורפורית במקום k תכתבי u באותיות גדולות לאחר מכן גשי לצפרדע הראשונה ושם תמצאי קוד רשמי אותה במחשבון שיש לך ותקבלי קוד 2