חדש P:

Amir Noy

New member
חדש P:

המממ..הפורום לא חי כל כך כפי שזה נראה, אבל קראתי כאן בזמן האחרון ולמדי כמה דברים :) אני עמיר, בן 16 וחצי מהמרכז P: נכון לעכשיו אני בעל 4 דיסקים של פארל :) שומע בין היתר בסגנון זה היה אליס אין צ'איינס ונירוונה. אז..התקבלתי? S:

nothingman1

New member
ברוך הבא

לאחר התיעצות ארוכה הוחלט פה אחד שהתקבלת חסר לך שתעזוב בעוד שבוע השתלבות נעימה

Amir Noy

New member
אגב, המילים בחתימה שלך...

fear of a black planet של פוקיופיין טריי כן? P: (להגיד את האמת האלבום החדש לא עורר אצלי משהו מיוחד...בשונה מהאלבום The Sky Moves Sideways שלדעתי גאוני.) ^^"

nothingman1

New member
נכון

אני מאוד אוהב את הדיסק הזה... שמעתי כמעט את כל האלבומים שלהם, ודווקא את The Sky Moves Sideways לא שמעתי! אם ככה אתה אומר, כנראה שאני צריך לשמוע אותו

nothingman1

New member
מצד שני, אם האלבום לא טוב כמו שהוא תיאר...

או הו! לא רוצה לתאר את מה שיקרה גם את מוזמנת לשמוע אותם ולהיות תאומת נפש שלי אשמח להמליץ על שירים אם את מעוניינת

hitchhiker218

New member
חחח רגע..

כל מי ששומע פורקיופיין טרי תאומך לנפש? חחח לכבוד הוא לי!

nothingman1

New member
The pleasure is all mine

מה השירים/דיסקים האהובים עליך שלהם? אולי את רק אחיינית נפש או משהו כזה

hitchhiker218

New member
אממ

יש לי מקוריים את Signify,Warszawa [Live] וממש לאחרונה קניתי את Deadwing שחרשתי אותו הרבה לפני(הורדתי).. צרבו לי את Stupid Dream ולא יצא לי ממש להקשיב לו.. עדיין.. אז מכל החרטטת שכתבתי, אני הכי אוהבת את דדווינג וההופעה מעולה! Signify מצויין אבל פחות. אני עוד לומדת...חחח אחיינית או אחות? חחחח

hitchhiker218

New member
יום יבוא..

כן יום יבוא!!! ואני אהיה אחות במאת האחוזים..אתה עוד תראה....

Soon Forget

New member
פיתחת את זה טוב ממני..../images/Emo6.gif

חשבתי על לבבות באוויר ומנגינת התאהבות כזאת כמו בסימס.. אבל בוא נזקוף את הקרדיט לזכותי ונגיד שזה מה שחשבתי!

hitchhiker218

New member
חחחח רק חסר הקטע

בו אחד מהסימסים ינסה לתת לשני חיבוק ואז תהיה מנגינת דחייה
(עזבי נסחפתי
)

Amir Noy

New member
תודה :)

אני לא אחד שנוהג לחפור כ"כ ולהציף...כך שאני לא אהיה הגורם לעליה משמעותית בהודעותXD

למעלה