חדש - LOOKING FOR ANSWERS

Tiryon

New member
חדש - LOOKING FOR ANSWERS

לאורך השנים תמיד נמשכתי לבנות כמו בנים רבים אולם תמיד גם הייתה לי משיכה לאקט עם בנים, הייתי מפנטז על בנים וכיו"ב.אולם במציאות אני ממש לא יכול לראות את עצמי עם בן, וגם לא נמשך ביום יום לבנים רק כשאני לבד עם עצמי בבית. ויש בי די גועל רק מהמחשבה של להיות במציאות עם בנים. אם זאת, אני ממשיך לפנטז על בנים, וזה מגיע גם לחלומות מאוד רטובים על בנים, לפעמים אני אפילו הופך לנקבה. למישהו כאן יש הסבר?

white star

New member
../images/Emo54.gif כן

כל החיים מפמפמים לך שבן צריך להיות עם בת ולכן התחושה של הגועל ממחשבה על גבר...

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אתה רוצה להיות דראג קווין

בסתר ליבך ולכן רק בחלומות מעיז להיות נקבה ולנעול נעלי ג'ימי צ'ו
סתם... (או שכן לך תדע חח) אממ פנטזיות לא בהכרח מעידות מה אנחנו רוצים. אתה צריך לבדוק למה אתה לא רואה את עצמך במציאות עם בן - האם זה בגלל לחצי החברה או שאולי זה באמת לא ממש עושה לך את זה ואתה מפנטז על בנים בגלל סיבה אחרת שלשם כך דרוש פסיכולוג לנבירות בעברך. סביר להניח שיש סוג של משיכה לבנים, הלא כך? אז אולי תתנסה וככה תדע... אפרופו חלומות, השבוע חלמתי חלום (לא מיני!) על מישהו מהעבר... הוא כמעט אף פעם לא מופיע לי בחלומות (לא שאני זוכר ממש חלומות). ובחלום הייתי צריך לבחור בינו לבין עוד מישהו... רק שאני לא זוכר מי זה היה המישהו השני. זוכר רק אותו...

Tiryon

New member
זה לא קשור לבנות או לחברה

אין לי כלל ניסיון מיני לא עם בנים ולא עם בנות וזה מגדיל פה את השאלה..

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אז תתנסה

עם שני המינים ותבדוק למה אתה יותר נמשך. למרות שלפעמים אפשר לדעת גם בלי להתנסות אבל אם אתה לא בטוח - תבדוק. והמאזין!

למעלה