חדש עידן,16 וחצי,אוהב אוונסנס וכמובן וויטין:]]
I idanias New member 10/4/07 #21 מה? לא נכון... אסור את המילים באנגלית המקוריות... אני מנהל וזה מה שאני יודע מקסימום מה שבמאה אחוז אפשר זה לצרף לינק עם המילים:]
מה? לא נכון... אסור את המילים באנגלית המקוריות... אני מנהל וזה מה שאני יודע מקסימום מה שבמאה אחוז אפשר זה לצרף לינק עם המילים:]
א אטומיק בייגל New member 10/4/07 #24 אה, אוקי פשוט בפורום נייטוויש רצו לעשות את זה מתישהו ומישהו אמר שאסור גם תרגומים. אבל אתה צריך לדעת יותר טוב ממני. P:
אה, אוקי פשוט בפורום נייטוויש רצו לעשות את זה מתישהו ומישהו אמר שאסור גם תרגומים. אבל אתה צריך לדעת יותר טוב ממני. P:
D danduuu New member 9/4/07 #7 ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני דנה, 18 ושבועיים בדיוק , מקרית אתא מאיפה אתה? שיר אהוב של ווית'ין? השתלבות נעימה
ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני דנה, 18 ושבועיים בדיוק , מקרית אתא מאיפה אתה? שיר אהוב של ווית'ין? השתלבות נעימה
I idanias New member 9/4/07 #11 היי:] אני מבת-ים, ושיר אהוב?... פשש יש הרבהה... אבל אני חורש על What have you done now
T The Phantom Agony New member 9/4/07 #9 ברוך הבא^_^ אני טל, בן 13 וחצי מנצרת עילית @_@"~ השתלבות נעימה^^;~