חדש?

חדש?../images/Emo9.gif

טוב אז.... אני חדש פה, תקבלו אותי נכון?
לפני איזה 5 חודשים שמעתי את החידוש הטוב שלה לשיר Crazy, אחלה קאבר! שמעתי אותו באוטובוס, אני מכיר את אלאניס בזכות הנהג בתחנה המרכזית
אז הקיצר ממש אהבתי את CRAZY וניסיתי להריץ חיפוש של עוד שירים שלה, אז הורדתי את Thank you גם שיר יפה, הוא היה ממש מוכר לי... ולפני כמה זמן קנו לי MP4, אז אני משדרג את כל השירים לקליפים
והורדתי את הקליפ של thank you... ואני רואה את הקליפ, ואז אני נתקף נוסטלגיה מימי MTV של הקליפ הזה, הייתי ילד קטן תמיד שהיה ת'קליפ הזה העברתי ערוץ
1.איך היא הסכימה להצטלם ככה לקליפ?
2.עומד לצאת לה דיסק חדש? 3.כמה דיסקים יש לה בכלל?
|בורה| 4.אני מכיר רק את קרייזי וטנק יו שלה
אילו עוד שירים טובים שלה אתם ממליצים?
5.לקרייזי יש קליפ? 6.בת כמה אלאניס? טוב, סורי על החפירה... אבל אתם כבר תתרגלו

Rוית

New member
היי מתן!

קודם כל ברוך הבא, תמיד טוב להכיר אנשים חדשים :) אתה ממש בתחילת דרכך האלאניסאית, אבל אם תגלה שאתה אוהב, יש בפניך עוד דרך ארוכה ומלאת תגליות והמון המון כיף.. מבטיחה! בהקשר לשאלותיך: 1.איך היא הסכימה להצטלם ככה לקליפ? - אלאניס כמובן לא ערומה לגמרה. ובנוסף לזה, כל האנשים שסביבה שנוגעים בה - זה חברים אישים שלה. אז זה היה חלק מהמהות בשבילה, ה"עירום" הזה מול החברים, כשהעירום הוא גופני ונפשי כאחד. אני מאמינה שיש לה את המניעים שלה ללמה דווקא ככה להצטלם, אני בטוחה שזה קשור לטיול להודו ולזה שהיא מרגישה הרבה יותר חופשייה עם עצמה ויותר טהורה וכו' וכו'. 2.עומד לצאת לה דיסק חדש? השמועות הן שהיא עובדת על דיסק חדש אבל אין כל מידע רישמי על זה, בטח שלא תאריך יציאה של דיסק. 3.כמה דיסקים יש לה בכלל? לא שאלה פשוטה. קודם כל יש 2 שיצאו רק בקנדה, שהיא היתה טינאייג'רית פופית, אז לרוב שני אלו לא נחשבים. לאחר מכן דיסקים רשמיים שיצאו לה, ישנם 8 כשאר מתוכם: דיסק אחד הוא דיסק אנפלגד, דיסק אחר הוא חידוש לדיסק הראשון רק בגירסאות אקוסטיות בלבד, דיסק נוסף הוא דיסק אוסף ובנוסף יש דיסק שיצא יחד עם דיוידי של הופעה ובדיסק עצמו יש בי-סיידים של הדיסק הרשמי שיצא לפני. אמרתי שזה לא שאלה פשוטה
4.אני מכיר רק את קרייזי וטנק יו שלהאילו עוד שירים טובים שלה אתם ממליצים? וואו שאלה אינדבידואלית נורא. כל אחד ימליץ לך פה על משהו אחר. אצל אלאניס אתה פשוט צריך למצוא לך את הנישה שלך ולגלות איזה תקופה שלה אתה הכי מתחבר אליה ואיזה שירים הכי עושים לך את זה. אבל בגלל שאתה מכיר רק שני שירים שלה (אבוי!) אז כמה בשביל ההכרות הם: IRONIC (שאתה כנראה גם תכיר) YOU OUGHTA KNOW YOU LEARN HEAD OVER FEET BABA THAT I WOULD BE GOOD SO PURE טוב, זהו בנתיים, אלו היותר מוכרים שלה.. ממליצה לך לשמוע, לאהוב ואז כמובן כמובן - לקנות את הדיסקים המקוריים! 5.לקרייזי יש קליפ? אכן כן. בסוף ההודעה תקבל הפניה לאיפה תוכל לראות את כל הקליפים שלה. 6.בת כמה אלאניס? נולדה ב74' ולכן בחישוב זריז היא היום בת 33. לסיום, אני ממליצה לך נורא ללכת לאתר הישאלי הרשמי שלה: http://alanis-online.2ya.com/ בנה אותו ליאור, שגם אותו תוכל לראות מסתובב לו בפורום שלנו מידי פעם. תוכל למצוא באתר המון מידע וגם קליפים וגודיז אחרים וטובים.. אתה מוזמן להישאר ולהנות!

היי גם לך רוית!

בהחלט תמיד טוב להכיר אנשים חדשים
אני מקווה שגם את לא תשנאי אותי כמו מנהלי 2 הפורומים שהייתי בהם
כי חפרתי להם בפורום
אני בהחלט אשאר ואהנה
ואני בהמשך החודש אלך לעזריאלי, אולי אני אקנה דיסקים שלה אם אני אמצא שם
ותודה, אני אשמע את השירים שהמלצת לי, וכמובן תודה על כל התשובות המפורטות
היא בת 33?? היא ממש צעירה!
תודה שוב
[כמה אייקונים
]

double O S

New member
יש בעזריאלי דיסקים שלה^^../images/Emo96.gif

אם אני לא טועה כולם שם
גם האוסף וזהP:

צריך להיות עשיר בשביל לקנות שם דיסק

אבל אני אברר, תודה
אני חייב שיהיו לי 2 דיסקים לפחות

Rוית

New member
אז אם אתה בת"א לך ל-לונדון מינסטר

בחנות מוזיקה נטו אתה תמצא את הדיסקים בזול יותר מאשר בטאוור. בהזמנות דרך האתר זה בטוח זול יותר, אני מניחה שגם בחנות עצמה זה זול.

ofirshai

New member
אם אתה בירושליים אז לך לתו-השמיני

JLP ו SFIJ ב55-60 ש"ח. את האוסף והאנפלגד מוכרים אחד ב30 ואחד ב40 (לא זוכר איזה מהם מה...)

AlanisJunkie

New member
אם אתה בת"א, לך כבר לדיזינגוף סנטר

לדיסק סנטר - תמצא דיסקים שלא חלמת שתמצא - במכירים שנעים בין 30-40 לדיסק. אני ראיתי שם את האלבומים של אלאניס נמכרים במכירים של 30-40 ש"ח בלי שום קשר למבצע, וכנ"ל גם כל האלבומים של טורי איימוס ועוד ועוד.

Rוית

New member
טורי אימוס כמובן!

טוב, אתה רק בתחילת דרכך, נוותר לך על המעידה הזאת... אתה תגלה שעם הזמן ועם האהבה לאלאניס מכירים עוד הרבה טובות כגון טורי אימוס ופיונה אפל.. תתרגל לשמות, הן עוד יופיעו פה הרבה

../images/Emo6.gif

אחלה
באמת נהייתי אובססי לאלאניס
היום כבר כל המשפחה יודעת בעל פה מי זאת אלאניס
אמא שלי אפילו ידעה, השמעתי לה ת'שיר thank you והיא אמרה: "אה זאת לא זאת שהולכת ערומה?"
אני חייב לשמוע עוד שירים שלה

WundeRKind

New member
../images/Emo105.gifזמרת חביבה

שהפורום פה נוהג לחפור עליה יותר מאלאניס
.

Rוית

New member
תראה, שאלאניס לא מספקת את הסחורה

תמיד אפשר למצוא מישהו אחר שכן מספק אותה באותו הרגע..
אנחנו פורום מגוון, תמיד היינו, דווקא אני חושבת שזה די מגניב שלמרות שכולנו פה בגלל אלאניס יש לנו עוד כמה וכמה נושאי שיחה משותפים ורבים...

מה רע בלפרגן?

ורוית הסבירה מצויין. אלאניס כרגע לא בתקופה הכי פרויה שלה, היא בעיקר רוכבת על האופנעים שלה ומידי פעם צצות להן שמועות על הקלטות או הופעות אורח שלה ככה שדיבור בפורום על כול נושא שהוא (כולל אומנים אחרים) מובן וכיפי וזה מה שמיימד את הפורום הזה שיש לנו יותר מנושא אחד משותף! פורום אלאניס פורום מפרגן!!!

Tarantelle

New member
תודה על ההפניה לאתר שלי../images/Emo103.gif

למרות שהוא כבר די ז"ל... דווקא בא לי לחזור אליו. תני לי מוטיבציה אלאניס!

double O S

New member
|האלאניס|../images/Emo96.gif

היי ליאור@!#$@# שיואו אתה חייב לעדכן את האתר אני כ"כ אוהבת אותו*___________________* שיואו.
|סאלאניס| הנה, שמח?

למעלה