חדש

נועה ob1k4

New member
חשוב גם למי פונה הכתבה

פרסום כזה ב"פלטפורמה" של חובבים היא דבר אחד, וככתבה שמתיימרת להציג את התחום לקהל הכללי היא משהו אחר. מה שהפריע לי זו הביקורת על פורומים / תחומים שאינם מעניינים את הכותבת, ולעומתם ציטוט משוחד על הקהילות שהיא עצמה חברה בהן. וכשמסתכלים על תיאור הנושא "מבחוץ", אם ננסה לשים עצמנו במקום מי שהכתבה אמורה להכיר לו פורומים וקהילות אחרים - למשל חובב מד"ב ופנטסיה מעידן הקרח (כמוני) - נראה לי שלא הייתי מנסה בכלל לבדוק את הפורום הנוכחי, אלא ישר בודקת את סטארבייס ה"רציני" הרבה יותר...

האבק

New member
כותבת הכתבה כנראה עשתה מחקר מעמיק

כי מסתבר שאין פה אנשים, ואין כניסות לאתר (מעניין מה היה קורה אם היא הייתה רואה את הסטטיסטיקות...). בכל מקרה, הכתבה הזו מפגרת, שטחית וכתובה מנקודת מבטה של מדביסטית שעבדה במשך חודשים ארוכים על כנס בן יומיים שנחל אכזבה כזאת גדולה, שרוב האנשים שהיו שם הם אנשי סגל, ולא מבקרים. אני מציע לה להסתכל קודם כל על עצמה לפני שהיא יורדת על אחרים... לא רק שהיא אומרת שאין אנשים בקהילה, היא גם מתרצת את זה עם התירוץ הרגיל של מדביסטים - זו קהילה על סדרת ספרים אחת. אבל בכל זאת, כנס מיתופיה שהוא כנס שמבוסס על "ספרים ספציפיים" הוא כנס רווחי הרבה יותר מכל הכנסים של המדביסטים (למעט אייקון אולי...). טוב, יש אנשים שקנאה לא עושה להם טוב...

למעלה