חדש

0uTrAgEoUs B0Y

New member
טווווב :p...

תקשיב ותקשיב טוב...זה היה יכול להיות משעשע אם זה היה על גבול הטעם הטוב.. אבל אתה ממש נסחף למשפטים מפגרים.. (עזוב את זה שאתה בן 19) אז בוא נסכם את זה בשבילך.. אני אוחצ'ה אני גאה בזה וזה מה שיש :p חיים נפלאים... מקווה שאתה מרוצה

sporty19

New member
../images/Emo41.gifאתה פשוט מפספס את הנקודה ../images/Emo70.gif

זה לא עניין של אתה אוחצ'ה או לא.. ממש לא.. זה הוולגריות שלך.. ואם כבר בטעמים עסקינן, אז בהתבטאויות שלך יש טעם לפגם.. ומי אמר שאני בן 19? אני תמיד מרוצה מותק

0uTrAgEoUs B0Y

New member
ואי תנוח..

אם לא ריטלין אז שיהיה ואליום.. רק תנוח התפקיד שלך זה לחנך את העולם... ? לא נראלי :p חוצ' מזה אני לא באמת כזה ואתה לא מכיר אותי רוב ההתבטאויות שלי הם רק להשתעשע.. אתה דיי הורס את זה (נחס רציני אתה) מאמי לך לישון :p

שעטנז

New member
כפרה...

לא בשביל משהו, אבל היחיד שיוצא פתאט פה זה אתה... אתה מקדיש לו יותר מידיי תשומת לב. אפילו אייתת... סוֹבלנות, בן אדם.

חחחחח אתה מוכר לי :)

אתה מכיר אותי, ואני אותך. גדלנו יחדיו. חעחע XD אני בן 16... גם כן ממבשרת.. אל תנסה להבין מי אני, כי לא תצליח :) אני בארון חזק, ובי... אז ככה ש.... :) קיצר מור א', שתהיה לך חזרה נעימה לפורום :)

0uTrAgEoUs B0Y

New member
שלום לעמוק בארון :p

אם בכל אופן תרצה לדבר מתישהו שתצטרך מישהו... אני במסרים :p

CelebritySkin

New member
טוב, שמעי חמודה,

יש ביטחון עצמי. יש אובר ביטחון עצמי. יש לא-מי-יודע-מה אייקיו גבוה. השבח לאל, ניחנת בכולם. בהתחשב בזה שאתה מתהדר בגוף לא רע שבאמת שכל אחד מאיתנו יכול לפתח ותו לא ובהתחשב בזה שאתה מכסה שלושת רבעי מהפרצוף שלך במשקפי שמש ואתה *עדיין* טוען נחרצות שאתה 100מם- אני מציע לך לבצע reality check בדחיפות ולחזור אליי עם מסקנות. ובאמת, אם מה שעובר לך בראש כרגע זה "עוד קוקסינלית אכולת קנאה" אז אני חושב שהוכחתי את טענותיי. ;] שלום ותודה.

0uTrAgEoUs B0Y

New member
:)

אני לא מתהדר אני פשוט אוהב לחשוף :p חוצ' מזה יש פה גם תמונה שלי עם פנים לא מכוסות בשלוש רבעים ממשקפי השמש המהממות שלי (חחח אתה מצחיק) וזכותי לחשוב שאני מהמם.. למרות שזה בגדר עובדה.. ומי אתה שאני יחזור אליך עם מסקנות.. רוצה מסקנות כנס לאתר של מינה צמח.. אז שלום ותודה.. ולך תוציא אגרסיות מיניות על איזה בובה מתנפחת... כי כנראה שיותר מזה לא תשיג (גישה מזעזעת) (ושתשיג את הגוף הזה- תחזור אלי)

UHUstick

New member
../images/Emo217.gif חמוד, בתור אחד שהעביר חלק

ניכר מזמנו בבה"ד 10 הידוע בעיקר כ"אוחצ'ה לנד" הרשה לי לאמר לך בוודאות - יש לך תואר שאתה יכול להתגאות בו: האוחצ'ה הכי מ-ז-ע-ז-ע-ת בעולם! אוהב אותך כמו את דולי פרטון, סטיק.

0uTrAgEoUs B0Y

New member
אוי : |

רק עכשיו שמתי לב שהכינוי שלך זה סטיק נראה לי שזה מסביר הכל :p חח

sporty19

New member
../images/Emo41.gifכסססס שורטתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה כפרע? העין בוכייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בובה, תקצ'יביליתקצ'יביליטוףףףף!!!! הבלוקבאסטר במבשרת פתוח...תחזירי את הסרט שאת חיה בו A-S-A-P
ולסיכום, תנו לי פיייי תנו לי אלףףף תנו לי תאףףף תנו לי טתתת מה קיבלנו??? פ א ת ט
אני סיימתי! אטוץ' פטוץ' סמטוץ'

למעלה