חדש

Perfect sense

New member
חדש../images/Emo70.gif

אני נעם, בן 15. חדש בפורום, למרות שהייתי סמוי פה איזה חודשיים. אממ, חדש גם קצת בפאוור מטאל בכלליות (ופה מגיעה התודה לליאור Ghost of perdition)
שומע בעיקר סונטה ארקטיקה, ובליינד גארדיאן (רק אליהם נגליתי בינתיים) אממ.. זהו, שמח להיות פה

Gaius Octavius

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני ניר חוליו הוטניק, אבל אתה יכול לקרוא לי פרח. בכל מקרה, סונטה מעולים

בליינד גארדיאן../images/Emo99.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif

סונאטה, בליינד, התחלה יפה בפורום :) אני ג'ים, מנהלך לפורום הזה, אחד משניים
מאיפה אתה? טוב, אם אתה רוצה ממני המלצות שלך לי מסר, או שתתן לי את המסנג'ר שלך. אם לא, תעקוב אחרי השרשור, אני מבטיח לך שתקבל פה בערך 2319087 להקות פאוור ועוד איזה 982 להקות שהן לא קשורות.

בעע

רק אני קראתי את זה במשקל "מאיידנק"? :S איך במשקל "גאדמט" לעזאזל? זה לא הולך עם 2 הי' ><

Gaius Octavius

New member
שוויצר../images/Emo11.gif

אולי אתה המנהל, אבל אני יודע איך להתחיל עם זקנות באוטובוס! הא!

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"פבל, אין שם בורגראנץ'." היא אחד מהטובים
וזו היתה יציאה שגם היתה מכוונת לזה

../images/Emo6.gifאבל אפילו פבל יודע שזה היה מתבקש

'פבל, אתה בא איתנו לסנטר?' 'ממ, אולי, יש שם בורגראנץ'? --- 'פבל, אנחנו צריכים להגיע לרמת-גן, אתה רוצה לבוא איתנו או שנמאס לך לטייל?' 'ממ, יש שם בורגראנץ'?' -- 'פבל בוא אנחנו צריכים לסוע' 'רגע, אני מסתכל על הדיסקים' *כעבור 20 שניות* 'פבל בוא כבר אין שם בורגראנץ'!' זה היה פאקינג יום מצחיייייק.

Gaius Octavius

New member
תקשיב,

היו לו איזה אלף ואחד תלושים לבורגר בשקל, מה אתה רוצה?
הקטע המשעשע הוא שאחרי זה נטשנו אותו בכיכר דיזנגוף בלי לדעת את הדרך חזרה לעזריאלי
מעניין איפה הוא, באמת, מזמן הוא לא כתב פה
*פבל הולך במדבר. ערבי מופיע* "מה אתה עושה פה, יא יהודי?" "אני מחפש את מגדלי עזריאלי!" *הערבי חושף מטען חבלה תחת השמלה שלו* "כן, גם אני..."

Perfect sense

New member
אני מפנימיה

שקוראים לה "שפיה". היא ליד זכרון יעקב. מממ, גם נתנו לי המלצות בשרשור- וגם אשמח לעוד
[email protected] המסנג'ר שלי.

Musta Susi

New member
Blind Guardian../images/Emo99.gifSonata../images/Emo99.gif

Well Done young Boy
|חוזר לאישיותי הטבעית| ברוך הבא
שמע Rhapsody ו Stratovarius
והתאקלמות מוצלחת מאוד שתהיה לך

Musta Susi

New member
וכן, זה לא הכי טבעי מצידי להגיד

"Well Done Young Boy". לפחות עד עכשו לא טרחתי להשתמש בו

vampire girl 1

New member
ברוך הבא נעם !!../images/Emo13.gif

אני יוליה.. אבל מוזמנים להמציא לי כינוי כי נימאס לי ...=\ בכול מקרה הישתלוות נעימה ואחלה של התחלה תמשיך ככה !!!!! תישמע EDGUY HAMMERFALL HELLOWEEN KAMELOT FREEDOM CALL DREAM EVIL

למעלה