חדש

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך

TK

New member
חדש ../images/Emo70.gif

לשם שינוי, אני די מרוצה מזה

TK

New member
דברים מוזרים מאוד עוברים על תפוז

אני הוספתי לינק (בודאות) והוא לא עבר... נו מילא
בכל אופן, מצרף שוב

אתה בטוח שלא שמת את הלינק בטעות

איפה ששמים לינקים למחרוזות בתוכן ההודעה
כי להרבה אנשים זה קורה...

הגזמנו קצת עם המזעור לא?

הטקסט בצד...אני פשוט לא רואה כלום!נקודות. הבנתי את הקטע של מיזעור ושהכל קטן ואחלה...אבל בפירוש אני לא רואה כלום (ראה תמונה). הבפנוכו של האתר...למרות שקצת נמאס לי מהסגנון הזה...נורא נחמד. ריק באמצע תמלא אותו
שוב פעם הטקסט בצד ק-ט-ן אבל זיהיתי את המילה Logo... סך הכל נחמד.

TK

New member
אמיתי. זה כבר הגדרות בדפדפן.

הגדרת את הטקסט שלך להיות הקטן ביותר. המון (המון) אתרים עובדים עם גדלים כאלה, ואף קטנים מאלה. אני רואה הכל בבירור. שנה את הגודל של הטקסט אצלך לסטנדרט - בינוני.

TK

New member
טוב, אז באמת שאין לי מושג...

זה גודל סטנדרטי. המון המון אתרים עובדים איתו, וממש לא ברור לי למה אתה רואה אותו כך. האם עוד מישהו נתקל בבעיה?

TK

New member
לאף אחד אין דעה ../images/Emo35.gif

לא בטוח שזה הובן (לא בציניות... ברצינות). זה האתר שלי. עיצבתי אותו והעלתי קצת חומר. הייתי שמח לדיעה. אגב, איך צ´ט היום בערב/לילה נשמע? כבר די הרבה זמן לא הייתי שם...

תקופת הכהונה של ג´נרל ברק החזירה

לשפה העיברית את המושג "מבחן התוצאה" ועכשיו ניישם את זה על אתרך הקט ונשאל, העם בסופו של דבר (לאחר שהתעלמנו מהרצון המכוון להשתמש בסגנון מנימליסטי) האתר יפה, נעים לעין - אז התשובה היא לא. (לפחות בעני) פרט לכותרת, שמצליחה בפונט פשוט ומוכר פלוס כמה חיתוכים ליצור לוגו מרשים אך מנימליסטי, שאר האתר לא עונה על ההגדרה הזאת. פרט לכך שהצבעים לא נעימים וגם לא מתחברים בינם לבין עצמם, הבעיה שהעיצוב לוקה במינימליזים ללא בשר כלל. אפשר ליצור יופי של עיצוב בשחור לבן, עם פונט אחד וצורה גאומטרית אחת, אך יהיה בו לומרות המנימליזים איזה שהוא מסר, או כיוון עיצובי, משהוא שיחבר בין האלמנטים ולפי דעתי פיספסת את היתרון מספר אחד של עיצוב מנימליסטי (לפי דעתי) הכי נחמד זה ליצור משהוא מאד מינמליסטי ואז לישבור אותו ע"י תמונה מפוצצת.

blabla-max

New member
אז ככה ../images/Emo73.gif

בעיקרון אני מתל על הסיגנון הזה שאתה עובד איתו,אבל הפעם לא הלך לך משהו , כמה הערות ,למה לא אהבתי: -הט´קסט הקטן : אין זה מעצבן , מה כבר ביקשנו תגדיל במספר אחד
-הדפים הפנימיים : הקשר בין הדפים הפנימיים לדף הראשי דיי קטן חוץ מהצבעים כמובן , זה נחמד אבל הצורה של התפריט והכל לא מלהיבה נותן הרגשה לא נעימה למה כן אהבתי: אני אוהב ת´סיגנון , הדף הראשי נחמד ביותר אם כי הצבעים שלו משעממים במיוחד , תנסה לגוון - את הטקסט בלוגו תלך על פונט יותר עגול לדעתי,כמו הסימן שהוספת (עם שני הקווים העגולים האלה חוץ מ´זה - מאוד מיוחד ומקורי,דרך ההצגה של החדשות לא משהו
הקיצר - יש מה לשפר
אתה מוזמן לבקש ביקורת גם בפורום ביקורת אתרים תהנה,
כפיר

binba

New member
יפה מאוד

תראה, האתר שלך נראה נחמד מאוד, עדין ומינימליסטי. צבעים טובים ונעימים לעין
. אבל... הבעיה היא שהאתר כל כך מינימליסטי, שאני לא בטוחה עד כמה הוא באמת מראה את יכולותיך העיצוביות, כמו שאתר מעצב אמור להראות. עמוד הפרוטפוליו דל מאוד, ועל זה אין לי טענות כי הוא יגדל עם הזמן, אבל מלבד עמוד הפרוטפוליו הריק-מדי, אין באתר כלום. העיצוב של העמוד הנ"ל משעמם משהו, מזמין פיהוק, מה שמתאים יותר לאתר של חברת ביטוח ולא לאתר של מעצב גרפי. ואני אומרת את זה למרות שאני מאוד אוהבת את הסיגנון הנקי והמינימליסטי, כך שלא זו הבעיה. גם עיצוב מינימליסטי אפשר לעשות בצורה מעניינת שתמשוך את העין. הכותרת בעמוד השער מצויינת, את הכפתורים המעוגלים קצת פחות אהבתי, אבל משום מה אני לא מצליחה להסביר מה כדאי לשפץ בהם. בסה"כ יפה מאוד
, בהצלחה!

TK

New member
תודה על הביקורת

לא מינימליזם הוא הדבר העיקרי בדרך העבודה שלי, אלא יותר עבודה עם צורות גיאומטריות (מחלה חדשה שלי), אם כי האתר כן אמור להיות מינימליסטי. די קשה למלא אתר שמופיעות בו רק עבודות שלי בהמון תוכן וגרפיקה, וזה גם לא נכון לדעתי. אני אישית אוהב את ה לי אישית לא ברור איך כחול ואפור לא מתחברים. זה נראה לי חיבור סופר טבעי, אבל זה עניין של טעם. אני בהחלט לא מסכים כי היתרון מספר אחת של מינימליזם הוא לשבור אותו עם משהו מפוצץ. זה כמו לומר, כי היתרון הגדול ביותר של דף לבן, הוא הריבוע הגדול השחור באמצע. את ההשראה לאתר לקחתי מהספר של בורו דיסטרקט עליו כתבתי כאן פעם. לא יודע, לי אישית זה נראה יפה. אני חושש שאולי מתפספסת כאן המטרה של האתר. האתר אינו אתר נסיוני. האתר אמור להעביר בצורה הפשוטה ביותר את יכולותי בעיצוב. אני לא חושב שהוא משעמם (לי כן, כי עבדתי עליו המון), אלא רגוע. יש שיגידו שזה רע... בכל אופן. אני אנסה לשפר קצת (אותו מבנה. לא משנה אותו. אוהב אותו.). אם אני אצליח, אתם תהיו הראשונים לשמוע על כך. שוב, תודה רבה על הביקורת

oren*

New member
כיוון שאתה אוהב את האתר, אני לא

מעוניין לשבור לך את הרגשת השלמות. גם לטעמי האתר לא עונה על הדרישות שלך כמעצב גרפי. הצבעים, המבנה, משחקי הטקסט החצי-חתוך שרואים בכל אתר אירופאי. אין חדשנות, ואפילו לוגואים שאמורים להיות ייחודיים הפכו אצלך לאלמנט אפור-שחור. הכיוון הזה נחמד אולי בתור אתר פרטי של מעצבים, וגם אז אפשר להשקיע יותר בתפריט ובמעטפת - אם אתה מציג את עצמך בתור מעצב שמעוניין להשיג לקוחות, זה לא הכיוון.

TK

New member
שבור ../images/Emo70.gif חופשי ../images/Emo8.gif

איך אלמד אם לא מעיצות
בכל אופן - שינוי קטן אך מהותי. אשמח אם תעיפו מבט עכשיו, ותשפטו בהתאם. שוב תודה

genotip

New member
TK האתר שלך לא עובד...

או שהוא נמחק כליל או שאתה פשוט מעדכן... בגלל ההסתברות שאתה ער עכשיו ואתה מעדכן את כל האתר היא קטנה, נראה לי שיש לך בעיה באתר...

האתר לא עולה, מלבד ריבוע טקסט קטן

עיצה אחת וחשובה מאד בנוגע לפונטים - בחרת בפונט סריפי שבאשמת רזולוצית המסך הוא כלל לא קריא בגודל כל כך קטן. פונטים סריפים ברורים בהרבה בדפוס המאפשר חדות גבוהה יותר בכאלו גדלים. בלי קשר לשינוי גודל הכתב, פשוט תחליף לפונט קריא יותר. תודיע כשהאתר יעלה שאוכל לראות ולהגיב.

למעלה