חדש

SPFAN

New member
חדש ../images/Emo3.gif

(מצטער, לא מצאתי הודעה שאפשר לנצל"ש אליה
עמכם הסליחה) אממ, שלום
אני יונתן, בן 14 וחצי ממכבים
כבר הרבה זמן אני שומע שירים של אלאניס בכל מני מקומות, ותמיד נורא אהבתי את המוזיקה שלה, אבל לא התעניינתי. לפני חצי בערך קניתי את Jagged Little Pill, אחרי זה את האוסף והיום קיבלתי (מאבא
) את JLP בגירסא האקוסטית (רוב הגירסאות מדהימות
) וזהו

Rוית

New member
ברוך הבא יונתן!!

מקווה שתהנה בפורום, אתה מוזמן לפשפש בדפים ישנים ובמאמרים בשביל מידע שונה או פשוט להנות מהפורום המגניב שלנו, ככה סתם
ואם אפשר לשאול, איך הגעת לפורום?

SPFAN

New member
יא תודה D:

סתם חיפשתי אלאניס מוריסט בחיפוש פורומים

AlanisJunkie

New member
מגניב. ברוך הבא.

אתה מוזמן כבר מעכשיו להתחיל להשתתף בשרשורים הקיימים:)

O r a c l e

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

בטוח שתהנה פה- אחלה נושאים ואחלה אנשים. למקרה ולא ידוע לך- אלאניס כרגע בהפסקה מהמוסיקה לצער כולנו אז אנחנו כרגע בפורום מנסים לדבר על נושאים אקטואליים ותיאורתיים. מומלץ להשתתף במשחק שאמיל מארגן "מורטל קומבט" עם השירים הטובים של אלאניס- כל החוקים מפורטים בשרשורים. אני אציק לך עם כל השאלות הרגילות... מה השיר האהוב שלך של אלאניס? דיסק אני חושב שזה Jagged לפי מה שהבנתי- אגב מומלץ מאוד גם להקשיב כמו שצריך לדיסק השני של אלאניס -Supposed Former Infatuation Junkie שלדעת חלקנו הוא אפילו יותר טוב מ-Jagged (אבל זה כמובן טעם פרטי). כמובן שלשם ידע כללי מומלץ לשמוע את כל יצירותיה של אלאניס. איך גילית את אלאניס? מתי? איזה עוד מוסיקה אתה שומע חוץ מאלאניס? נשמח לשמוע... בכל מקרה- הנה הזמן של להתרברב- אם בא לך קצת לחקור על אלאניס וכל החומרים האינטראקטיבים שקשורים אליה (מידע מפורט, תמונות, מולטימדיה ומוסקה) אתה מוזמן לסייר באתר שבניתי לאלאניס (שכרגע הוא האתר הישראלי היחיד לאלאניס מלבד האתר של יוסי)- http://alanis-online.2ya.com (הוא כגע בהפסקה בגלל לחץ בלימודים אבל הוא פתוח ויחזור לפעילות בקרוב!). תהנה! ליאור

SPFAN

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ידעתי שהיא בהפסקה
זה מן כשרון כזה שלי להתחיל לשמוע להקות וזמרים כשהם בהפסקות. נו טוב
השיר האהוב שלי של אלאניס כרגע הוא Head Over Feet, אבל זה משתנה אצלי לפי תקופות, מצבי רוח וכאלה
למרות שהוא בינתיים זה שהתמיד הכי הרבה זמן בצמרת. עכשיו, כשיש לי גם כסף, אני מתכנן להתחיל לקנות עוד דיסקים שלה. הקשבתי לכמה שירים מדיסקים אחרים (לא זוכר שמות, יש לי בעיה רצינית עם זיכרון של שמות
). תודה על ההמלצה, אני אשמע
השיר הראשון של אלאניס ששמעתי היה Head Over Feet, לפני בערך 3-4 שנים (כשעוד הייתי ילד קטן בן 10-11
). ראיתי את הקליפ בVH1 וישר התאהבתי. הפשטות של הקליפ והיופי של השיר פשוט משכו אותי, לא יודע להסביר
בדיוק עכשיו נכנסתי לאתר דרך הקישור בצד
האתר ממש יפה! בהצלחה איתו

Woodstock99

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואחלה טעם! Head Over Feet זה השיר האהוב עלי גם כן!!!

Jagged chaos

New member
אני וידידה שלי החלטנו ש...

head over feet זה שיר האהבה הכי טוב שיש. כי אין בו קיטש, דרמה ובנאליות ויש את הקטע הכי קולע לסיפורים האלה שבהתחלה יש התנגדות להכנס למערכת... ובמקום לזיין במוח על סיבורי אבירים היא מדברת על חברות-חברות כדבר יותר משמעותי מחברות של בני זוג.

SPFAN

New member
בדיוק ../images/Emo9.gif

You held your breath and the door for me השורה שאני הכי אוהב
הייתה גם פואנטה למה שכתבתי כרגע, אבל שכחתי אותה

Jagged chaos

New member
אולי זאת הפואנטה ...../images/Emo12.gif?

אולי המשחק מילים hold his breath - "העתיק את נשימתו" - מודהם, מוקסם you hold the door for me- "פותח לה את השער", מגלה לה עולם חדש, מרחיב אופקים בלה בלה בלה... י'עני - ההרגשה שהיא מחוזרת עושה לה טוב.

SPFAN

New member
חח אני יודע מה זה אומר ../images/Emo3.gif

לא, פשוט הייתה סיבה למה כתבתי את השורה הזאת, ובזמן שכתבתי את ההודע שכחתי אותה
מצטער, אני חושב שפשוט אל ישנתי מספיק הלילה

Jagged chaos

New member
נותן ב"ברוך הבא ../images/Emo24.gif"

אם אהבת את JLP האקוסטי אז בטח תאהב גם את ה-Unplugged (אלבום הופעה אקוסטית מ-1999..נסה משם את no pressure over cappuccino, princes familiar ו-king of pain). האוסף מכליל את רוב ההמלצות שאפשר לתת לשירים הטובים של אלאניס.. בכל זאת, אם אהבת את head over feet נסה גם את אלה (שירים לא מ-JAGGED כי יש לך..) thank u UR so pure Everything knees of my bees king of pain hands clean precious illusions ...הסגנון רוק-פופ..

SPFAN

New member
תודה על ההמלצות ../images/Emo9.gif

יש לי גם את האוסף, ככה שאת Princes Familiar, Thank You, Everything ו-Hands Clean אני מכיר, וגם ראיתי את הקליפ של HC
אז את השאר אני אשמע
תודה D:

adida12

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני עדי בת 14 מישוב ליד ירושלים.. חח תהנה בפורום..

למעלה