חדש

tomer tayeb1

New member
חדש ../images/Emo3.gif

מצטער שפתחתי הודעה חחח פשוט.. בפורומים האחרים אם אני מנצלש לפעמים קורה שלא שמים לב ><. בכל מקרה. אני תומר, בן 15 נתניה. התחלתי להתאהב במיוז מאז ששמעתי את plug in baby ואז הורדתי עוד שירים של מיוז כדי לראות איך הם והתאהבתי הרבה יותר והתחלתי ללמוד לנגן כל שיר חחח הקצב שלהם אדיר. הלחנים שלהם אדירים..ו..הם עכשיו הלהקה בין המועדפות עליי. אז.. זהו מקווה להשתלב :)
 

ramoni

New member
הוא מת בעבר והוא ימות בעתיד

אך תמיד יהיה איזה עיניין מאורה שיאיר אותו. דבר נוסף ששמתי לב, התמימות ירדה באנטרנט במהלך השנים, מה שמונע מאנשים להתחבר ולקחת דברים מובן מאליו.. ואיך הגעתי למסקנה הזאת על ערש שינה מולחטת? ארכיון הפורום!! ידעתי שלא הייתי צריך להתקרב אליו
הא כמובן, ברוך הבא, מכיר להקה מקומית בשם "סכין יפנית"? הם נגנו הרבה קאברים של מיוז בזמנו(למה אני מגיב כאילו אתה הנתנייתי הראשון פה מזה הרבה זמן)
 
למעלה