חדש

חדש../images/Emo24.gif

שלום לכולכם! השם שלי הוא גל. אז אני אספר בקצרה למה אני פה... אתהבתי (חחחחח זה נשמע מוזר..) לראשונה בשירי ביום של הקדם אירוויזיון. לא, לא בימים של כוכב נולד...תאמת לא אהבתי אותה כל כך בתקופה ההיא.. (אתם מוזמנים להרוג אותי אם אתם רוצים..) אפשר להגיד שאני מאוד אוהב אירוויזיון, ובתקופה שלפני הקדם שמעתי את השירים בלי הפסקה... וביחוד, את השיר של שירי. יש לי 10 אירוויזיונים בבית, וגם את הדי וי די של 2005, שאני לא מפסיק לראות את ישראל עד עכשיו.. זה היה ברור שהיא הולכת לזכות.(בקדם) יש לי אוסף כתבות שלה מהתקופה של הקדם ועד היום. היא פשוט מדהימה. אני לא יודע למה, כנראה זה בגלל העצלנות שלי, לא הייתי בפורום הזה מההתחלה. אני קורא בפורום הזה מהיום שהוא נפתח (באמת!!) ורק היום נפל לי האסימון שאני חייב להצטרף לפורום. ביום של החצי גמר, הייתי בלחץ. כל כך רציתי שתגיע הדקה של שירי והנה, היא הגיע. עלינו לגמר. הערתי את כל הבית מצעקות. הייתי בעננים! אז מה מקום רביעי אה?.. בשבילי זה כמו במקום הראשון. אני מחכה כל כך להופעה (אבל הופעה הופעה..) של שירי.... ועוד משהו, קניתי את הדיסק של שירי ביום שהוא יצא, וזה האלבום היחידי שאהבתי בו את כלללל השירים! מדהים! ועכשיו קצת על עצמי, אני מדריך בצופים (שבט הנשיא) אני לומד בבית ספר ליידי דיויס אני אוהב כמעט את כל סוגי המוסיקה (אוונסנס במיוחד) ואני לא יודע מה לכתוב על עצמי.... לסיום,אני מזמין אותכם לראות מחר בשעה 9 וחצי בערב, ערוץ אחד, את התוכנית יובל לאירוויזין, שינחו אותה יגאל רביד ועדן הראל, ואני מקווה מאוד ששירי איך שהוא תבלוט שם. וביום שבת בשעה 10 בערב המופעCONGRATULATIONS שמשודר לאירופה כולה, ובה יבחר השיר הטוב ביותר ב50 שנות אירוויזיון (דיוה מייצגת אותנו שם אם עדיין לא ידעתם..) נקווה לטוב. דיי זה מבטיח שאני לא ידבר על אירוויזיון שוב!!! מקווה להשתלב בפורום במהרה!!
גל.

../images/Emo13.gif ברוך הבא!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת ארווזיונים ואת שירי וולקאם טו דה קלאב
וגם לי יש כמה הקלטות
אני מחכה כבר ליובל לארווזיון מהרגע שהודיעו על זה
אתה תשתלב בפורום במהרה!
ובן כמה אתה?!

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

טוב שלא לקחו קורי עכביש ושמו עליהההה.... אני מקווה שהיא לא תעלה באמת ככה על הבמה..

ברוך הבא../images/Emo24.gif

סליחה שלא קראתי הכל אני נוסעת עוד כמה דקות אבל התעוררתי מוקדם יותר שיהיה לי זמן לכתוב פה...

shachari

New member
חח קודם כל .. ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח ו.. התמכרות נעימה
אני שחר בת 12 |4u| ממ..
שלא קראתי הכל אני עם כאב ראש חיחי אבל הבנתי בעיקרון וכן אתה צודק
אמ.. חפרתי בטירוף אז ביוש ;)

חח גם את וגם שחר התבלבלתן../images/Emo3.gif

לא כותבים |U4| כי כי כי כי אז זה לא יוצא חחחחח כותבים קודם את ה- 4 ואז את ה- U הנה ככה:
*בתקווה שזה באמת יצא
* (ולא רימיתי!!! זה אני עשיתי בלי לקחת מהתיבה של הסמיילים
)

למעלה