חדש...

amit919191

New member
חדש...../images/Emo163.gif

היי :] אני עמית נחום וכמו כולם פה גם אני אוהב דיבוב ועברתי קורס דיבוב בג'פטו עם יפה גבאי... מי שהולך להקרנה ביום שישי לממלכת טרבתייה שיידבר איתי :]

MorraniChan

New member
היי עמית :)

אני מורן, בת 16 , גם אני עברתי קורס דיבוב עם יפה וכבר דובבתי בפוקימון ובממלכת תראבטיה [כך שאני אהיה בהקרנה ביום שישי P:] ברוך הבא D:

amit919191

New member
מקווה לראות אותך

אני אברר מי את ואבוא להגיש שלום חחח :] את מי דיבבת בפוקימון את יכולה להגיד לי בכל עונה כל הזמן כי אני זוכר את כל הפרקים!!!!!!

MorraniChan

New member
אמממ

דיבבתי בעונה החדשה ילדה בשם קטרינה שמספרת את הסיפור של סבתא וסבא שלה למיי.. מכיר? חחח גם אני אשמח לפגוש אותך :)

amit919191

New member
למורן../images/Emo163.gif

כן אני זוכר את הפרק הזה :] אני זוכר את כל הפרקים זו הסידרה שעליה גדלתי!

מאיוש33

New member
וויפיי :]] ../images/Emo80.gif

עוד מישהו שמטורף על פוקימון כמו תומר ורמי!! עכשיו תוכלו לבנות מן קהילה קטנה של אוהבי פוקימון P: אהה ואני מאיה, בת 14 מראשון לציון ..מתכוונת לעבור קורס בחופש הגדול [ וזה סופי ^_^ ] אז ברוך הבא :) ושלחתי מסר

דוווושה

New member
היי עמית.:)

חח נעים להכיר אותך ...(אני מדברת איתך כול יום באייסי ) חחחחח אחלה שהיצטרפת ...(ביזכותי )

BambiBar

New member
וולקאם D: ^^

אני בר ואני בת 15 וחצי....מדבבת ^^ P: יאאייי גם אני אהיה ביום שישי בסרט..D: SEE YA THERE

amit919191

New member
שאלה... ../images/Emo163.gif

מישהו יודע אם מותר להגיד מה אני חושב על הילדות שהתחרו בערוץ הילדים?

BambiBar

New member
חחח זה בדיוק מה שאני שאלתי

באחד מהשירשורים שדיברנו על זה..XD

amit919191

New member
אה....../images/Emo163.gif

אני לא יודע אם מותר להגיד אם מותר יש לי הרבה מה לומר עליהן....

BambiBar

New member
כי זה נוגד את חוקי הפורום

אסור להשמיץ [??] או להעליב מדבבים וכאלה דברים. חוץ מיזה אם הם ייכנסו לפורום ויראו את זה?? O: לא נעים..גם אני בהתחלה רציתי להגיד עליהם אבל אז חשבתי על זה וזה לא יפה ..

mikeys barking

New member
אבל זה לא להשמיץ! >:

להשמיץ זה לבוא על מישהו מוכר וידוע, נאמר עמי מנדלמן ולומר עד כמה הוא נורא ואיום והוא פשוט הדברים הכי נושא ששמעת אי פעם וחייבים להרחיק אותו מאולפני דיבוב (כמובן שזה לא נכון
) אם את מגיבה ואומרת עליהן למשל "מתמודדת מס' 1 לדעתי הייתה טובה, אבל הצעקות שלה לא היו משהו, הן נשמעו לא אמיתיות והיא יכולה עוד להשתפר, למרות שהיא עשתה את התפקיד בצורה מאוד טובה" שזה גם נשמע מכובד וגם אין פה השמצות או משהו שבא לפ גוע במישהו אחר (ד"א זה באמת מה שאני חושבת עליה). נראה לי שכבר הוכחנו שאנחנו פורום מאוד נעים ומכובד (לא רוצה להגיד "חננה"
) שיודע להביע דעה גם בלי לפגוע ולהעליב. חוץ מזה, מה לעזאזל(!!@!#!@#%) הסיכויים שהן יכנסו לפורום הזה דווקא בימים שהשרשור יהיה בעמוד? סיכוי קטן מאוד. מאוד. חוץ מזה גם אם כן הן ישמעו דברים טובים עליהן (בטוחה שיהיו הערות טובות) ודברים פחות טובים. בדיבוב כמו בחיים חשוב ללמוד לקבל הערות כהערות בונות וללמוד מהם- לא להפגע מהם. גם בקורס דיבוב/אודישן יכולים לבוא ולהגיד לך "השורה הזאת לא יצאה טוב, לא ברור מספיק. בואו ננסה שוב", אז זה לא אומר שתתחילי להפגע ולבכות על זה שהשורה לא יצאה טוב, נכון? את תאמרי לעצמך "אוקיי. הפעם לדבר ברור ומובן" וממשיכים הלאה. המ טוב. די חפרתי אבל עדיין- i rest my case. את יכולה להביע עליהן דעה. לא נוגד את חוקי הפורום.

למעלה