חדש כתבתי שם עם לינק שיש לה פורום ושכולם יגיעו לשם בר אלמליח + 12 וחצי + רעות Love You מקווה להשתלב
N N י ל ק י New member 1/1/08 #1 חדש ../images/Emo140.gif כתבתי שם עם לינק שיש לה פורום ושכולם יגיעו לשם בר אלמליח + 12 וחצי + רעות Love You מקווה להשתלב
חדש ../images/Emo140.gif כתבתי שם עם לינק שיש לה פורום ושכולם יגיעו לשם בר אלמליח + 12 וחצי + רעות Love You מקווה להשתלב
J JoNy Boi New member 1/1/08 #5 היי אני ג'וני בן 15 מהרצליה.. ועוד דבר אחד תזכור שכאן זה פורום ולא קומונה שאפשר לעשות מה שבא לך ולפתוח כל רגע הודעה חדשה
היי אני ג'וני בן 15 מהרצליה.. ועוד דבר אחד תזכור שכאן זה פורום ולא קומונה שאפשר לעשות מה שבא לך ולפתוח כל רגע הודעה חדשה
N Nathalie 6293 New member 1/1/08 #8 ברוך הבא !! אני נטלי.. עוד חודש בת 15.. השתלבות נעימה ומקווה שתהנה... מבאר שבע..
N N י ל ק י New member 1/1/08 #15 מכיר את לין הררי? הבת של אסנת הררי? אסנת הררי מורה שם (אמא לניר התינוק, עידו הדנדש , לין הררי וקים הררי)! אסנת היא דודה שלי תשאל אותה על בר אלמליח
מכיר את לין הררי? הבת של אסנת הררי? אסנת הררי מורה שם (אמא לניר התינוק, עידו הדנדש , לין הררי וקים הררי)! אסנת היא דודה שלי תשאל אותה על בר אלמליח
N N י ל ק י New member 1/1/08 #11 תודה והנה משהו קטן שהכנתי: וגם הכנתי סרטון פירסום שאני מעלה עכשיו (לוקח זמן) לflix :]
M m i c k e y 15 New member 2/1/08 #19 אח אח ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מיכל בת 17 וחצי מקרית ביאליק תהנה OMG אני חושבת שאני הכי גדולה פה XD
אח אח ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מיכל בת 17 וחצי מקרית ביאליק תהנה OMG אני חושבת שאני הכי גדולה פה XD