חדש

netc

New member
חדש ../images/Emo13.gif

היי לכולם, אני ליאור מירושלים ואני חדש פה... אני תומך די גדול של שינוי, ורציתי לדעת האם יש פעילות של נוער שינוי בירושלים... אני מקווה להשתלב פה מהר

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

היי ליאור, בימים אלו אנחנו בהקמתו המחודשת של תא נוער שינוי בירושלים. תוכל להצטרף ישירות לתא הנוער שם. אם שלחת טופס הצטרפות למשרדי שינוי, אוכל ליצור איתך קשר. בנוסף לפעילות המקומית, אנחנו מקיימים סמינרים, ימי עיון, ימי גיבוש וכד', כך שאני משוכנע שתשלב במהירות. יוראי

Sashka7

New member
ואו אתה באמת נפלת עלינו

בטיימינג ממש נכון. בדיוק עכשיו אנחנו מנסים לשקם את התא בירושלים!! אני בטוחה שתהנה בנוער שינוי, כמו כולנו פה!!!
אז תנסה ליצור קשר עם יוראי כמה שיותר מהר ואני בטוחה שעוד מעט תרגיש איך אתה כבר משתלב בנוער!!! סופשבוע מהנה, סשה

תמיר1991

New member
ברוך הבא לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אנו בתהליכי הקמת תא בעירך, ואם תרצה להצטרף לתא אשר קם תוכל לפנות ליו"ר הנוער, יוראי. אשמח לשוחח איתך בתוכנת מסרים מיידיים ולהסביר לך מה שתרצה לגבי התנועה. שיהיה לך בהצלחה, ומקווה לראותך בהמשך
בברכה, סיו"ר נוער שינוי ת"א, תמיר קרקסון.

wizibusy

New member
שלום ליאור../images/Emo13.gif

אני אשמח אם תיצור איתי קשר בפלאפון - 0523762636 במקרה ואתה צריך עוד פרטים בנוגע להצטרפות לנוער שינוי, ובכללי בנוגע לנוער שינוי. כפי שחבריי ציינו, בימים אלו אנחנו משקמים את תא נוער שינוי בירושלים, ונשמח לדבר איתך בנושא.

netc

New member
אז ככה

איפה אני מוצא את הטופס הצטרפות שצריך לשלוח? וכמו כן אני תלמיד כתה י"א ויש לי המון המון לחץ בלימודים כרגע, ולכן אני לא יודע כמה אני יוכל לתרום בזמן הקרוב... מה שבטוח, שאם וכאשר יהיו בחירות, אני יוצא לצמתים

tapr

New member
../images/Emo45.gif

קודם כל ברוך הבא
אם יש לך מספר פקס אוכל לשלוח לך את הטופס, יש לי כמה שוכבים בבית...

asafz8

New member
או.. ירושלמי :)

ברוך הבא. אצור איתך קשר בימים הקרובים

למעלה