חדש

חדש ../images/Emo13.gif

שלום אני חדש בעסק ורוצה להתחיל לייבא דברים ומהעצות שלך אני מבין שרוב הסוחרים ב'עלי בבא' לא מומלצים בעקבות שיטת התשלומים בWU,האם יש שם גם אנשים שמוכנים לסחור גם בפייפל או ESCROW? כי ראיתי עיסקות שיכולות להיות משתלמות מאוד,וחוץ מזה איך אני בודק שהיבואן זה לא נוכל או מתווך? ובכללית איך אני מבטיח אמינות של ספק,ובאיזה אתר אפשר למצוא ספקים אמינים עם עיסקות משתלמות? (אני לא מדבר על דרופשיפינג) ואיפה אפשר לברר את עלויות המכס? באתר של גוב לא מבינים כלום!

טלי5555

New member
תשמע מותק...

עסקים עושים דרך הרגליים. אתה מצפה שמישהו עם נסיון ילמד אותך? תשלם לו. אף אחד לא יעשה עבורך את העבודה. את מיסי היבוא תוכל לברר ביחידת המכס הקרובה למקום מגורייך או שתתייעץ עם עמיל מכס. בהצלחה

נשמה..

לא ביקשתי שתלמדי אותי את סודות המקצוע ועם מי את סוחרת,אלא אתר שרובו עם ספקים הגונים וכד' כדי שלא אעקץ בכל מקרה תודה על ההיתייחסות

ozitex

New member
זו הבעיה

"אתר שרובו עם ספקים הגונים"? ואם רובו עם ספקים הגונים, איך תדע מי מהם הגון ומי לא? עניין העם מי לעבוד ועם מי לא אינו קשור לאתר זה או אמר. בכל אתר יש סוחרים הגונים ויש פחות. העניין הוא לעבוד וללמוד איך ועם מי כן לעבוד ועם מי לא. זו תורה שלומדים עם הזמן ואף אחד לא יוכל ללמד אותך את העקרונות האלו על רגל אחת דרך פורום זה או אחר. תצטרך לעבוד דרך הרגליים. בהצלחה.

ozitex

New member
אתה רותם את העגלה לפני הסוסים

ראשית תתחיל מההתחלה. בחר לך את התחום והמוצרים שאתה רוצה לסחור בהם. וודא שיש לך ספק אמין בארץ שממנו אתה יכול לרכוש או מקור שממנו אתה יכול לקבל את המוצרים שלך. התחל להעלות מוצרים למכירה ותראה אם העסק מתאים לך בכלל. עם הזמן, כשתחיל לקבל פידבקים ותתנסה בשיטת המסחר ותחליט שאתה מעוניין להמשיך בתחום, התחל לחפש לך ספקים חדשים ועם הזמן תמצא את הדרכים למצוא אותם גם בארץ וגם בחו"ל. אני ממליץ לך לקרוא כמה בלוגים של כותבים כאן, לקרוא במאמרי הפורום ובכלל לשוטט ולקרוא את דפי הפורום אחורנית ובמקביל להתחיל. בהצלחה.

למעלה