חדש

fef24

New member
../images/Emo60.gifלא אמרו לך../images/Emo35.gif

מה שהמכון לחקר השינה כותב לך בגלל הנחירות לא נחשב לציונים... והיות והם היחידים שרואים אותך במיטה....

אההההההההההה

עוד אחד שמשתמש במילה אחי........ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחח סתם סתם סתם!!!!!!!!

orrr18

New member
היי יוני... :)

ברוך הבא... תהנה פה... ובהצלחה עם חיפושי האהבה...

היי, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

והרבה מאיתנו מחפשים אהבה בחיים... בוא נחזיק אצבעות ביחד שכולנו נמצא אותה!

אני כבר 3 שנים מחפש ../images/Emo7.gif

ואני תמיד נופל על טיפוסים שמפחשים סטוץ והביתה....
זה כ"כ לא בשבילי.... אני מחפש אהבה אמיתית... מישהו לאהוב אותו, להיות תלוי בו ושהוא יהיה תלוי בי. להרגיש שווה משהו בזכותו.. שאני אגיד למישהו "אני אוהב אותך" ולהתכוון לזה באמת.. שזה יבוא לי מהלב. שיהיה לי כיף איתו, שיהיה לי על מי להשען ולהיפך... שאני ארגיש כיף... כבר 3 שנים אני מחפש ולא מוצא, אבל אני לא מתייאש !!!!

נעים אחי נעים ../images/Emo13.gif

אתה בן 16 איזה כיף לך... אני חולה על הגיל הזה... יש לי זכרונות כ"כ טובים מהגיל הזה
לא יודע למה זה פשוט גיל מבורך..... אני כולה בן 18 ואני מתגעגע לגיל 16... זה שיא הנערות כזה... כשאנחנו מתבשלים חחח.. טוב חפרתי..

המממממ

לא רוצה להיות מדכא אותי משהו, אבל כשתגיע ל-20 ו.. אתה נורא תתגעגע גם ל-18... בעיקר כי יהיה לך צבא (*שיעול* חרא *שיעול*) אבל גם כי תתגעגע לכל הכיף של בי"ס ולהיות עם החברים כל הזמן וכל זה... זה לדעתי הגיל הכי כיפי... אבל מצד שני, גם לגיל יותר מבוגר יש את היתרונות שלו...

easyjet1

New member
ראסמי

16 זה תקופת הטומקארים,טיולי שטח, מסיבות, כיתה יוד, אין הרבה שעות ללמוד, בקושי בגרויות, ההורים דופקים בדלת, כולם מכירים את כולם, המורים עוד לא שונאים אותך.... אין על גיל 16, מה גם שאת סוף סוף מקבל תעודת זהות ואיתה אתה נוסע לחור בדרם תל אביב, משלם לאיזה חאפר שיצלם לך אותה ורק יוסיף לך שנתיים שתוכל לקנות שתיה..חחח איזה מצחיק זה שאתה עוד קטין, הדבר הכי נשגב מבחינתך זה לקנות סיגריות ושתוציא את התעודת זהות יגידו לך "זה בסדר, מאמין"....

easyjet1

New member
../images/Emo122.gif

אני מתכוון שאני מסכים -איתך- שגיל 16 הוא הכי כפי. וכן, שמתי לב שאנחנו באותו גיל...

למעלה