אופס סורי..........
R R e A New member 12/1/07 #35 מצטערים התנחלנו פה ולא נזוז מכאן. אנחנו כבר 8 פה +- אז גם יהיה די קשה להזיז אותנו
S spikes1 New member 12/1/07 #38 והקטע המצחיק זה שאף אחד מאיתנו לא דיבר עם אף אחד אחר על להיכנס לפה כל אחד נכנס לפה ממש במקרה שום תיאום
והקטע המצחיק זה שאף אחד מאיתנו לא דיבר עם אף אחד אחר על להיכנס לפה כל אחד נכנס לפה ממש במקרה שום תיאום
R R e A New member 12/1/07 #41 זה לא לגמרי נכון../images/Emo3.gif מורן הגיעה לבד, אני הגעתי לבד, אתה הגעת לבד וזהו. אני אמרתי לאסף, שכנראה הביא את איתי ואלירן, או משהו כזה, ואיתי הביא את צ' אה ועמית היה פה קודם. תאשימו אותו
זה לא לגמרי נכון../images/Emo3.gif מורן הגיעה לבד, אני הגעתי לבד, אתה הגעת לבד וזהו. אני אמרתי לאסף, שכנראה הביא את איתי ואלירן, או משהו כזה, ואיתי הביא את צ' אה ועמית היה פה קודם. תאשימו אותו
S spikes1 New member 12/1/07 #45 גם זה לא לגמרי נכון ../images/Emo3.gif אלירן נראה לי הגיע לבד וגם איתי נכנס לכאן כבר הרבה זמן צ' אין לי מושג מאיפה הוא בא ואני סתם בלי קשר לחצתי על פורומים בש' ראיתי שמיניסטים וראיתי שם הודעה גם שלך וגם של מורן שאתם חדשים
גם זה לא לגמרי נכון ../images/Emo3.gif אלירן נראה לי הגיע לבד וגם איתי נכנס לכאן כבר הרבה זמן צ' אין לי מושג מאיפה הוא בא ואני סתם בלי קשר לחצתי על פורומים בש' ראיתי שמיניסטים וראיתי שם הודעה גם שלך וגם של מורן שאתם חדשים
I iti4 New member 12/1/07 #46 התאמת שמעתי את רע מדבר על זה פה ושם... חיפשתי שמיניסטים וראיתי שאתה מורן רע ואסף פה אז התחלתי לרשום אחי אני רואה נגמר לך המלווה בקרוב מזל טוב גבר!
התאמת שמעתי את רע מדבר על זה פה ושם... חיפשתי שמיניסטים וראיתי שאתה מורן רע ואסף פה אז התחלתי לרשום אחי אני רואה נגמר לך המלווה בקרוב מזל טוב גבר!
A ahbarfilez New member 12/1/07 #50 ברוך הבא אני יונתן, מכרמיאל... [לא, לא גן יבנה] אמנם אני די חדש אבל כבר כתבתי פה כמה וכמה הודעות. ברוך הבא.... תהנה!
ברוך הבא אני יונתן, מכרמיאל... [לא, לא גן יבנה] אמנם אני די חדש אבל כבר כתבתי פה כמה וכמה הודעות. ברוך הבא.... תהנה!