חדש
שלום שלום

bazmaster

New member
חדש ../images/Emo13.gif שלום שלום

שלום, קוראים לי אמיר, בן 17 מנצרת עילית... אוהב מאוד את פרל ג'אם...ו...זהו
אגב, יש שמועות בפורום מתופפים שפארל ג'אם באים לארץ...איך אפשר לוודא את זה?

izzys

New member
../images/Emo105.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

מור 15 ומשהו חיפה (ישמצב שאתה גם ביהודים?)

one pearl

New member
היי..נעים להכיר

עדן, בת 16 מחור שמו בית שמש... קשה לי להאמין שפרל גאם באים בקרוב לארץ..אבל איך אומרים: אבור לאבד תקווה...חחח תהנה מהפורום...

nothingman1

New member
אולי תבדוק את ה-tour dates שלהם?...

אם יהיה כתוב עד התאריך ההוא... ברוך הבא

cold metal ass

New member
אולה ..

ברוך הבא לפורום הנחמד שלנו , אני ליטל בת 18 מאשדוד . תהנה . ואני ממש אבל ממש בספק אם הם באים לארץ כי אחרת היינו כבר קוראים את זה איפה שהוא , בטוח היו מפרסמים את זה . וחוץ מזה נראה לי שאומנים מחו"ל נמנעים מלעשות איזה שהם תוכניות שקשורים לארצנו הקטנטונת והיפה . מה אתה עוד שומע?

bazmaster

New member
האמ...

לפי השמועות (מפורום מתופפים דרך אגב) זאת הפקה של שוקי וייס (מלך!!) וזה מתוכנן לינואר אז הגיוני שלא יפרסמו עדיין... ובקשר למה שאני שומע, הלהקה האהובה עליי הם פינק פלויד, אבל אני שומע עוד מלא להקות (פארל ג'אם כמובן) כמו קווין,אי סי די סי,דיפ פרפל,לד זפלין,היהודים,אביב גפן,כנסיית השכל,פוריינר,מיט לוף...בקיצור , כל המוסיקה האמיתית... ואני גם מנגן בלהקת רוק(בתור קלידן, סקסופוניסט,וקולות רקע)...ו...זה

cold metal ass

New member
אם זה בינואר אני יורה לעצמי בראש

בדצמבר אני מתגייסת , מה הסיכוי שאני אקבל חופשה להופעה של פרל ג'אם ? תחשוב על זה שאת דפש מוד פירסמו איזה חמישה חודשים לפני ההופעה לא ? או שאני סתם מגזימה ? קיצר אחלה להקות !! כנסיית השככלל אוי איך בא לי ללכת להופעה שלהם

bazmaster

New member
אז אולי יתחילו לפרסם בקרוב מאוד...

לדעתי תצליחי לקבל חופשה...יש לי חבר שכבר הכין את המפקד שלו לזה חחח

BaTaTa KaRa

New member
וולקאם..

יש לי היומיומולדת וקניתי את הדיסק הזה עם האבוקדו!!....דיסק מעולההה אבל אין על TEN...

an li shem

New member
גם אני חדשה :)

שלום, אני חדשה, קוראים לי עינת ואני מגבעת אלה (מישהו מכיר?!) ואני גם מאוד אוהבת את פרל ג'אם אז הצטרפתי...:)

SecondFace

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

גבעת אלה?..איזור הקטיושות לא?..

למעלה