חדש
שלום שלום

אף אחד לא מתלונן :)

שיעשו מה שבא להם, כל עוד זה לא באלימות וזה סתם במילוליות - על הזין שלי, אפשר לחשוב, שאנשים עם רמת משכל של תפוח אדמה יקללו אותי, אוי, כמה כואב לי בנפש עכשיו, בא לי להיות אימו
קאט דה קראפ.

אני לא תוקף אותך בשם מקום!!!!!!!!!

נכנסנו לדיון בפורום גאנז, עכשיו את יודעת שאני מאוד אכזרי כשאני מתווכח. מה שכתבת פה לדעתי היה מטומטם, כי ממש אין להשוואה, חוץ מזה כתבת שם משהו שלדעתי ממש מגעיל: "לא הייתי מצפה ממישהי ששומעת מוזיקה שונה ובטח יודעת איך זה שמתנכרים לך בגלל המוזיקה שאת שומעת סתם לשנוא ז'אנר שלם" תסלחי לי והכל, אבל זה לדעתי הודעה ממש לא לעניין, וגם לא נכונה. עזבי שהיא כתבה אימופובית בצחוק. אני שונא אימו מיוזיק, אני שונא אימואים כי הפוזה מגעילה אותי, תסרוקות מטופשות וזה פשוט טרנד מטופש לטעמי ולטעם מלא אנשים. וזו דעתי, שיתנכרו לטעם שלי כמה שבא להם, אימואים תמיד יהיו קורבנות של החברה. הפסקת אש יום טוב.

אולי היא לא נכונה לגבך.

אבל היא נכונה לגבי. מה לעשות שגדלתי עם פרחות וערסים, סבלתי תיחס שלהם ולמדתי לא להתייחס ככה למישהו אחר, מזלך שכל החיים שלך ידעת רק סוכר ואושר ועושר, אולי בגלל שאתה לא ידעת מה זה אתה יכול חופשי להתנכר לאנשים סתם בלי לדעת שהם גם בני אדם וגם כואב להם. ותחשוב על מה שאמרת שאתה שונא אנשים בגלל איך שהם נראים, אולי שתתגבר תבין שזה מפגר.(קלישאה, אני יודעת.)

אני בן 17 וחצי, עם צו גיוס, ורואים

שאת לא מכירה אותי כי אני הרבה יותר בוגר ממה שאת מתארת, מה לעשות, היו לי חיים מטופשים והתבגרתי מאוד מוקדם. לדעתי זה לא ילדותי, לדעתי זה הדבר הכי גרוע שקרה בעולם חוץ מהאיסלם וצריך להכחיד אותם, אז תסתמי את הפה וזהו, את רוצה שלא אתקוף אותך? תני לי להתנהג איך שבא לי ואל תגידי שזה ילדותי ומפגר, יודעת מה? לדעתי הקלישאה שלך ילדותית ומפגרת, עכשיו פאקינג חלאס עם החפירות האלו אני לא יכוללל.

אגב, רק להוסיף, מה שכתבת הייתה

ההודעה הכי מתנשאת שקראתי בחודשים האחרונים. 'כשתתבגר תבין'??!??! מה את חשה את עצמך?! תורידי פוזה מהר, תודה מראש שלום.

cold metal ass

New member
צודקת .

בסופו של דבר כולנו כואבים את אותה המלחמה , אז ככה שלא משנה כמה אני שונאת ערסים ופקאצות כעת אני מעדיפה לרכז את כל השנאה והקללות שיש לי באוצר המילים שלי כלפי נסראללה (שימות כבר הבן כלב הזה ! צריך לשלוח לו טיל על הראש !)

נסראללה מזדיין בתחת וכושלירבו הוא

חתיכת חרא מזדיין, זה לא סותר את זה שאני שונא ערסים, שונא פרחות ובעיקר שונא אימואים.

למעלה