חדש ^___^

DevilOfMist

New member
חדש ^___^

איזה קול!יש פורום היקארו נו גו!התחביב שלי של דיפדוף בפורומים אקריים של טפוז חייב להיפסק P: אמממ,אני חדש כאן,אני מת על מנגה ואנימה,ואני רואה היקארו נו גו דרך ערוץ הילדים (כי עם זה בארץ מה הטעם להוריד?). הסדרה אידרה ! D: הדמויות מגוונות והשתמשו בצייר של דט' נאוט *___* דמות אהובה:סאי,הוא הכי מגניב שם,הוא מצחיק,מפגר וחכם באותו הזמן והוא גם השחקן הכי טוב שם. בכול מקרא,גם גו זה משחק מעניין,פעם שיחקתי קצת ברשת אבל משום מה זנחתי את זה..P: לסיכום,חדש,מקווה להינות ^__^

eden242

New member
ברוכה הבאה יקירי ^^

'ני עדן, בת 12 וחצי, משוגעת. תהנה בפורום. מסנ יש?

DevilOfMist

New member
P: דבר ראשון תודה ^__^

דבר שני יש מסן:eek:[email protected] עם בא לכם תוסיפו אותי,אבל לא לנג'ס או למתוח

DevilOfMist

New member
כן,הם בין הלהקות האהובות עליי

אולי אפילו הכי טובים,והיצטוט בחתימה זה מאיזה ראיון שלהם,אחד ממש ישן,בשחור לבן,ראו אותו בסרט התיעודי שלהם "מטאליקה:סוג של חיה" (סרט מעולה).

DevilOfMist

New member
חח ראיתי מלאאא

בעיקר שונאנים,אבל גם קצת שוג'ואים (אוטוקו זקן אמר פעם שברים אמיתיים רואים שוג'ואים,[ונרדמים בחלקם])... היכ טוב היה...ממ נראה לי נאורטו או בליץ' XD אבל בקרוב אני אוריד פמ"T (שמעתי שזה מצוין) ואיישילד 21. ובמנגה הכי טוב זה דט' נאוט D:

star_female

New member
DN בא אחרי זה ^^;

אז זה יותר ש"השתמשו בצייר של היקאגו ב-DN", אם כבר
ברוך הבא. ^^

DevilOfMist

New member
אבל דט' נאוט לא בא לפני היקארו? XD

טובףטוב,נו...פורום היקארו נו גו הרי... היקארו היא לא הסדרה האובה עליי,אבל היא בין הטובות...P: **תסקלו אותי באבני גו** ודבר אחד אחרון,פספסתי היום את הפרק :D מר גורלי האכזר,זה היה פרק 41 לא?מי יכול להביא לי הורדה בפרטי או במסן לפרק של היום?טורנט או ישיר לא משנה לי P: ולא להביא כאן כי טפוז לא מרשים...

shui chan

New member
הפרק של היום משודר שוב היום

ב - 23:30 :) אתה יכול פשוט לראות אותו בטלויזיה ^^

DevilOfMist

New member
אוי נכון O: לגמרי שכחתי,ופספסתי >:

אררגגג ><" היה פרק שווה?עם כן מי מוכל לשלוח לי בפרטי?

star_female

New member
DN לא נגמר עדיין, היקאגו כן

אהם. הצייר של היקאגו התחיל לצייר את DN אחרי שהוא סיים את היקאגו, וזה גם די בולט בסגנון (שממש השתנה במהלך היקאגו... טוב, כי זו מנגה די ארוכה...). אני התחלתי לקרוא DN בגלל שכל כך אהבתי את היקאגו (וכמובן שאני מאוד מאוד שמחה מזה, מנגה כל כך טובה *_*)

CibiHeart92

New member
הסגנון בDN שונה יותר

יותר אפל וגם יש סגנון טיפ טיפה שונה... כל כך אהבתי את העיצוב של הדמויות... L כזה גאוני XDDD

star_female

New member
מאוד ^^

הסגנון ב-DN מן הסתם יותר אפל כי זו מנגה יותר אפלה, אבל רואים שזה אותו צייר. והסגנון מאוד שונה מהסגנון בהתחלה של היקאגו (שיותר דומה למנגה הקודמת שלו, ayatsuri sakon).

CibiHeart92

New member
ושמת לב |מיניספוילרלDN|

שכשמשווים את כרך 1 לכרך יותר מאוחר נגיד 4 (כי מישהי כאן לא קוראת מנגות באינטרנט, טפו >< ) רואים שזה נהיה אפילו אפל יותר או שלחלופין ראיטו מאבד עוד ועוד מן השפיות.

star_female

New member
ברור... ../images/Emo58.gif

זה ראיטו (או לייט... זה התרגום הרשמי אחרי הכל, למרות שקשה להתרגל ^^; ). הוא משתכנע יותר ויותר שהוא צריך להיות "האלוהים של העולם החדש" >.> וגם הדברים שהוא ו-L עושים נהיים יותר ויותר גאוניים... DN~ *_*

למעלה