חדש ^_^

Serf SaN

New member
חדש ^_^

היי אבריבאדי :] אני סרף! ואני חולה מוטרף של דיג'ימון! (במיוחד של שתי העונות הראשונות) שמעתי המון על הפורום הזה אבל אף פעם לא חשבתי לבוא, כי...לא יודע למה! מי שהיה פעם בדיג'ימון נטוורק בטח מכיר אותי :] בכל מקרה, אחרי שדיג'ימון נטוורק נסגר, לא היה פורום דיג'ימון טוב אחר! ואחרי כמה זמן הפסקתי לחפש מידע ותמונות על דיג'ימון...אחרי איזה שנתיים, שהתחילו פתאום לשדר שוב את הסדרה התחלתי לראות את זה כל יום ואז הבנתי, שדיג'ימון היא בעצם הסדרה שהכי אהבתי כל חיי, שהכי הייתי כל הזמן מגדיל את אוסף התמונות והסרטונים שלי ושהכי הייתי מחפש מידע! (ד"א, יש לי מאגר עצוווווווום של תמונות מכל העונות (עונה רביעית פחות) ועוד מלא סירטונים! :] ובטח הכל תופס לי איזה רבע מהמחשב XD) בכל מקרה...אחרי שהתחילו לשדר התחלתי להתעניין עוד פעם ואחרי שמצאתי אלפי שמועות ועובדות והוכחות על העונה החמישית וכל העלילה שלה והכל, נכנסתי לאי ביי (eBay) וחיפשתי דיג'ימון, שמה מצאתי מיליארדי משחקים ספרים בובות ועוד! בזמן החיפוש שלי מצאתי אנשים שמוכרים בובות דיג'ימונים בגודל של 2 סנטימטר בערך של כל העונה הראשונה! (כללל הדיג'יגדילות) ואז אחרי חודש של התלבטות איזה כדאי לקנות, קניתי :] ואתמול זה הגיע, ואני חייב להגיד לכם, שזה ממש ממש ממש מגניב (תוכלו לראות תמונה מצורפת!). בכל מקרה, אני כבר שבוע פה מסתכל על התגובות ואני רואה שיש פה ילדים ממש נחמדים ולמרות שאין כל כך מה לעדכן בדיג'ימון כל יום יש לפחות 1 או 2 נושאים חדשים. בכל מקרה, אני מקווה להשתלב פה ושיהיה לי כיף :] ואם מישהו צריך סירטון או תמונות מסוימות יכול תמיד לפנות אלי (144345535) נ.ב ננסי אם את כאן תני לי סימן ~_^

WoLfN

New member
וולקאם!

תהנה כאן!
נראה לי שאתה תוכל לעזור לנו באתר שלנו...
[ד"א, אם זה נשלח פעמיים- זה בגלל תפוז...]

ברוך הבא!../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

תתחדש על הבובות! (אגב אנשים שמתם לב שבזמן האחרון יש הרבה בנים בפורום?)

Serf SaN

New member
טנקס

האמת שבחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה בנות בפורום דיג'ימון! תמיד זה 85% בנים ו15% בנות :| אני יודע, זה מוזר

Digi Lista

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

כמעט כול הודעה יוצא לי לכתוב פעמיים אז אני קצת עצבנית על זה... בכול מקרה כיף לראות אותך כאן(איך קוראים לך באמת?נראה לי שיצא לי להתקל בך במקומות שונים של דיג'ימון בעבר),אני באמת מקווה שתהנה,תתרום ותשתלב-אני בכול מקרה לשירותך תמיד,תרגיש ב

Serf SaN

New member
חחחח

טנקס טנקס טנקס! כולם פה ממש נחמדים! ^_^ ואמממממממ...לא בהרבה מקומות (חוץ מדיג'ימון נטוורק) יודעים את השם האמיתי שלי...בעצם כולם קוראים לי סרף (Serf).. אבל כמובן מישהו (או אני לפני הרבה שנים) תפס את הניק סרף אז הייתי חייב משהו אחר...\: בעע נראה לי שהיחידה (טוב בנתיים לא שאלתי כל כך שאלות את כולם..כדי לראות אם אני מכיר אותם) שאני מכיר פה זאת ננסי קני מאט..או שכאן קוראים לה ריי גירל...אבל שמתי לב שהיא לא כותבת בזמן האחרון :\

Digi Lista

New member
צדקתי.אנחנו אכן מכירים...

הייתי בעבר גולשת בדיג'ימון נטוורק

היי ביקשת ממני לתת את הסימן

בשמך אז למה את נותת עוד סימן? מה את רוצה לשגע אותי? אההה זאת קונספירציה נגדי כולם רוצים לשגע אותי אימל'ה!! *בורח בצרחות*

Serf SaN

New member
?

רשמתי סימן? XDDD לול! לא שמתי לב :]] נו אז קארין מה קורה? יש פה עוד מישהו מנטוורק?

Ray girl

New member
קארין? מי זו קארין?

אני לא קארין. אני ריי. או לחילופין: קלאודיה (אל תשאלו למה קלאודיה)

Serf SaN

New member
XDDDDDDD

לוווווווווללל לא הגזמת עם השמות????? חחחחחח קארין קארין קארין קארין קארין קארין קארין קארין קארין קארין

למעלה