לא מתחסדת, לא מצטדקת. זה פורום הכרויות - שלפחות לפני עניות דעתי - מיועד לפנויים ופנויות. אם הוא נשוי ומחפש - זכותן של הנשים בפורום לדעת עובדה קטנה ובלתי חשובה זו. דעתי. דנית
זה פורום היכרויות לכל מטרה, חברויות מכל הסוגים. מילה אחת - ה י כ ר ו ת . מה לא מובן בזה? שיהיה נשוי, גרוש, בלי אשך, מסורס, קשיש, - יש פה מטרה אחת- הכרות. זה ממש לא משנה ולא מזיז אם הוא נשוי או אנא עארף מה. את מי את רוצה להזהיר לא הבנתי.
מאוד ברור לרוב באי הפורום שמדובר בפורום לסינגלים, גם אם הוא לא מוצהר שכזה. אין ספק שהזכות לקחת חלק פתוחה לכולם. ועדייו, זה צורם. למה? קבל את הככה הכי שמרני שבעולם.
לאכול אותו? אני בספק אם הוא מרגיש אכול... כן ספק, לא ספק...ממש לא נראה לי שמזיז לו..הוא לא עונה במיוחד. מה שכן מוזר לי זו ההתנפלות על דנית, שכולה עדכנה. מה יעשה עם זה...זה כבר ספקולציות שעוד חזון למועד...
תגידי את שמה לב שאיך בין רגע הפכת להיות מספקנית לוודאית? ואיפה ראית פא התנפלות ? טל סה"כ הביעה דיעה מה שלא הפך את נסיך לקבוע עובדה על מטרת הפורום באשר אני מוסכם עם זה לחלוטין. ערב טוב לך.
לי זה מאד ברור שהפורום הזה פתוח לכל אדם . סינגלים, נשואים, פרודים, גרושים, רווקים ועוד ועוד. אפשר למצוא פה - חברות נפש, ידידות, בן זוג או בת זוג, סתם התחברות... כל מיני, זה מגוון.
מאחר והנני חדש ואיני זוכר את שמות כל הכותבים אני אגיב כך: יפה אמר מישהו פה שהפורום הוא פתוח לכל וגם נשואים יכולים לבוא ולבקר ולמצוא כאן הכרויות חדשות, זה שלא ציינתי מלחתחילה שאני נשוי זה לא אומר שצריך לפסול אותי על הסף. אנשים מהסוג שלי באים למקומות כאלה כדי באמת לפעמים למצוא אוזן קשבת מקום מפלט לרגשות הטמונים בהם, להכיר דמיות חדשות בחייהם להכנס איתם למעגל של חברות וירטואלית / מציאותית מה שלא יהיה... חבל מאוד שקבלת הפנים של כמה מכם ואני מדגיש כמה מכם לא הייתה בסבר פנים כמו שציפיתי ... ולאלו שחשבו שאיני עונה אז התשובה היא שיש חיים גם מעבר למחשב - לפעמים. אני אנסה בשנית אולי זה יעבוד. יש מקום לעוד אחד נשוי שרוצה להכיר ? (דנית בשבילך אני מקווה שזה מספיק)