חדש שואל שאלות

gabrielr

New member
חדש שואל שאלות

אני לומד לנגן על גיטרה כבר 4 ימים!!! ובינתיים מסתדר דיי טוב אבל יש לי כמה שאלות אליכם המומחים: 1) כמה זמן עבר עד ששלטתם טוב בגיטרה ? (אבל ממש טוב, לא רק מעבר חלק בין כמה אקורדים) 2) לפעמים, כשאני אני פורט על הגיטרה באקורדים מסויימים יש רעשים ביחד עם הצליל של הגיטרה. בדקתי, זה לא שמיתר נוגע בגוף הגיטרה, אבל כשאני מזיז את האצבעות הרעשים נעלמים. גם לכם זה קרה בהתחלה? 3) אילו אמצעים צריך בשביל לתחזק את הגיטרה ? (לא צריך מכוון, יש לי אורגן, וכבר יש לי תיק לגיטרה)

The Exorcist

New member
תדובות:

1. מעבר חלק בין אקורדים צריך לתרגל לאט אם תשלוט במהירות X ותעלה למהירות Y תשלוט יותר טוב מאם ישר תתחיל בY ואז תגלה שיש לך מקומות שאתה צריך גם X Y- מהיר X-איטי 2. זה סימן שאתה לא לוחץ מספיק חזק. 3. איזה גיטרה זאת? שנדע יותר. אם זה לחשמלית אז יש לך הרבה יותר חומרים מלקאסית. בקלאסית פשוט תעביר טישו וזהו (אצלי זה מספיק)

gabrielr

New member
עוד שאלה אחת...

תגידו, לא כואבות לכם האצבעות של יד שמאל?!? ואגב, יש לי קלאסית, ספרדית

The Exorcist

New member
עוד תשובה אחת

כבר לא. העור מתקשה ובסוף לא מרגישים את הכאב. אב זה אומר מישהו שמנגן 7 שעות ביום (לפעמים 14 תלוי במצב רוח)

*noosh*

New member
אמממ כן זה די כואב ../images/Emo13.gif

במיוחד אם יש לך אקוסטית והתחלת לנגן בחורף... :-S אבל מתרגלים... זה כואב אבל זה שווה את זה, ואז כבר לא שמים לב לזה

gon

New member
זה עובר

אני מנגן כבר שבוע וחצי!! וכבר לא כואב באצבעות, הרעש זה בגלל שאתה נוגע אם האצבעות במיתרים שאתה לא אמור לגעת בהם. נ.ב למומחים אני צריך קצת עזרה בפריטות. עצות? חומר? מה שלא יהיה..

למעלה