חדש+שאלה

חדש+שאלה

האם אתם מכירים משחקי לוח עצמיים? (שניתן לשחק אותם לבד) אבל אם אפשר כאלו שהם לא בסגנון של "שעת שיא" אלא יותר בסגנון של משחקי הפנטזיה והמד"ב לסוגיהם. תודה מראש.

ycyclop

New member
שלום

קודם כל ברוך הבא, כן יש כמה משחקים כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא Arkham horror משחק קצת מורכב, אבל מיועד ל 1-8 שחקנים! הקבוצה מנסה לנצח את המפלצות

kobyshachar

New member
אתה ממליץ?

אתה ממליץ על המשחק? האם זה באמת תחליף טוב לטליסמן, שבני בן ה-11 כל כך שרוף עליו ולנו קצת נמאס? וחוץ מזה, האם כולם משחקים יחד, כלומר כולם מנצחים או מפסידים ביחד?

sonde

New member
Arkham Horror

נחשב בהחלט למשחק טוב אפילו לשחקן יחיד.

ycyclop

New member
כן ולא

אני חושב שהמשחק מענין, ואפילו אחרי כמה משחקים שאתה סופסוף מבין את המערכת, לא מובטח ניצחון. ישנם כל כך הרבה כרטיסי מאורעות שהמשחק יהיה שונה כל פעם. אבל, חוקי המשחק לא פשוטים ולא בטוח שילד בן 11 יצליח ללמוד אותם לבד. המשחק הוא כולם מנצחים או מפסידים יחד

ננסק

New member
יצויין רק

שמשחק הדגמה של ארקהם יורץ במהלך כנס תפוח הכסף, ב-24 באוגוסט, כך שאם עוד לא יוצא לך לקנות אותו עד אז, תוכל להתנסות בו בקבוצה ולראות איך הוא בגוף ראשון.

Reilak

New member
אחד המשחקים המושקעים של FF

מבחינת חומרים ומראה!

ננסק

New member
יש עוד כמה

אני חושב שיש גירסת סוליטר (שיצרו חובבים) עבור טליסמן\Hero Quest או Descent. בכל מקרה, אם אין כזאת, בוודאי לא מסובך מדי ליצור.

backdoorslam

New member
ועוד (wargames)

יש את סידרת משחקי ambush, שאם תחפש לגביה מידע תמצא הרבה גילויי ערגה ונוסטלגיה. צריך לוודא שהמשחק עומד במבחן הזמן וראוי גם היום. בנוסף, לחלק נכבד מאוד ממשחקי המלחמה נחשבים לבעלי מתאם גבוה למשחק יחיד. הנה דוגמא.

ycyclop

New member
ישנם לא מעט משחקי מלחמה

אשר מתאימים לשחקן אחד. אחד החדשים שהולך ממש טוב נקרא Pax Romana של GMT

backdoorslam

New member
רק הערה בנוגע להתאמה הזאת

משחק מלחמה שמצהיר תאימות למשחק יחיד ("סוליטר") אינו מכיל בדר"כ חוקים ספציפים עבור זה, אלא פשוט מדובר במשחק יחיד שמחליף צדדים כל הזמן. זאת לא חוויה מהנה מי-יודע-מה, אבל זה מוסיף לתרגול בחוקי המשחק ובחינת אסטרטגיות.

למעלה