חדש+שאלה

dar dahan

Member
חדש+שאלה

קודם כל אני חדש פה... אז ככה השאלה שלי היא כזאת, האם ימשיכו לשדר את גולשים בזמן שוב מהעונה הראשונה אחריי שהעונה האחרונה תסתיים ביום ראשון ה10/8? אני פשוט חייב לדעת! ד"א זה נכון שחברת הוט הולכת להוריד את הערוץ הזה (AXN) אם כן מה יעלה בגורל סדרת "דוקטור הו" שכדיעו שייכת לחברת יס? תודה למי שעונה על שתי השאלות שלי!

d1f2

Active member
תשובות:

אני משער ש AXN לא ישדרו שוב את גולשים בזמן מההתחלה אך הכל יכול להיות. הוט אכן מורידה את ערוץ AXN. ההשערה שלי שב AXN ישדרו רק את העונה ה1 של דוקטור הו לפני שהערוץ ירד. הערוץ החדש יהיה בבעלות הוט ומן הסתם, לא יוכל לשדר תכנים של יס.

dar dahan

Member
תודה רבה על התשובה, אני כבר הבנתי ש...

בשעות שראיתי את הסדרה בשידורים חוזרים של החוזרים של ה... לא ישדרו עוד פעם את גולשים בזמן (אולי הם ימצאו להם זמן לפני שהם הולכים קפוט, חבל...). ולגבי דוקטור הו, זאת נראית לי סדרה מגניבה, וחבל שבחרת הוט יש בעלים שהם האבלים גמורים (סליחה על הביטוי הלא נאות) כי עכשיו חלק מהרייטינג של הערוצים שלהם הלך... ד"א משום מה לא נראה לי שסדרות שהם מדע בידיוני יכנסו לערוץ החדש שחברת הוט רוצה לשים במקום AXN הערוץ שבו היו סדרות העקשן הכי טובות וזה באמת חבל... אני מקווה בשביל חברת הוט שכמות המינויים שלהם בעתיד תרד כתוצאה מהמעשה הזה! נ.ב התחלתי לעשות עצומה נגד הורדת ערוץ AXN, מה שכנראה לא יעזור, אבל לפחות יתן איזשהי דחיפה שתזיז אולי משהו בלב של בעלי חברת הוט... גם שמתי לב שיש עצומה בתפוז נגד הורדת הסדרה, אני מקווה שזה יעזור באמת. סליחה הל החיפרה, חחח
, ושוב תודה...

d1f2

Active member
אני בספק רב מאוד אם הוט יוכלו לוותר על ז'אנר

המד"ב. סדרות אקשן הן מצרך די נדיר כבר, ערוץ AXN חרש על הכל. נשארו עוד כמה סדרות מד"ב שצריך לשדר אותן בדחיפות כמו שצריך(באפי למשל, שזה גם הרבה אקשן).

למעלה